Vrije kavels Kreekrijk

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zaanstad - Assendelft
Actueel aanbod

€ 299.000,- tot € 570.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
375 - 853m2

Over dit project

Wil jij jouw droomhuis zelf bouwen in Assendelft? Dan is dit je kans! De verkoop van de fase 2 is gestart. De bouwkavels liggen in het noorden van de wijk Kreekrijk in Assendelft. Hier woon je prachtig in een groene omgeving en de polder als achtertuin. In fase 2 worden 18 kavels van 375 m² tot circa 853 m² aangeboden. Alle percelen liggen direct aan water en hebben een tuinligging op het zuidoosten of noordwesten.

Het is een droom voor velen om je eigen huis te bouwen. Ga jij het pionierschap aan met je eigen architect of kies je uit een van de 8 voorontwerpen die nog geheel zijn aan te passen aan jouw persoonlijke woonwensen? De keuze is aan jou! Op alle kavels is een eigen ontwerp maken samen met jouw architect/aannemer mogelijk. Op de projectwebsite en in de brochure wordt per kavel aangegeven welke van de 8 voorontwerpen daarop geacht wordt gebouwd te kunnen worden. Aan het uiterlijk van de woningen zitten uiteraard wel een aantal eisen vast; zoals architectuur, kleurgebruik en praktische zaken als parkeren. De informatie hierover wordt beschreven in het kavelpaspoort en het beeldkwaliteitsplan van gemeente Zaanstad.

Meer informatie is te vinden in de brochure en de projectwebsite. Heb je vragen? Neem contact op met één van de makelaars: Bert van Vulpen (075) 647 20 60 of Brantjes Makelaars (075) 640 18 88

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vrije kavels Kreekrijk
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
21 van 39 beschikbaar
Prijs
€ 299.000,- tot € 570.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden