Vrije kavels Kreekrijk

Nog 1 dagen om in te schrijven. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zaanstad - Assendelft
Toekomstig aanbod

€ 290.000,- tot € 589.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
370 - 690m2

Over dit project

Unieke kans
Het noordelijkste en meest landelijk gelegen plandeel van nieuwbouwwijk Kreekrijk in Assendelft is gereserveerd voor totaal 39 bouwkavels. In fase 1 wordt gestart met de verkoop van de eerste 21 vrije kavels in Kreekrijk Assendelft.

Ontwerp je eigen woning
Alle percelen liggen direct aan het water, variëren van 370 m² tot 690 m² en bieden alle ruimte voor jouw woonwensen. Ga het pionierschap aan met je eigen architect óf kies uit een van de 8 ontwerpen die wij al voor jou hebben uitgewerkt. Voor al deze kavels geldt dat er voldoende ruimte is voor jouw droomhuis. Aan de woningen zitten uiteraard een aantal eisen vast; zoals architectuur, kleurgebruik en praktische zaken als parkeren. De vrije kavels in Kreekrijk bieden ruimte voor een gevarieerd architectuurpakket. Dus of je nu kiest voor een van de voorontworpen woningen of zelf samen met een architect/aannemer aan de slag gaat; elke woning is uniek.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vrije kavels Kreekrijk
Start verkoop
11-05-2023
Koopwoningen
21
Prijs
€ 290.000,- tot € 589.000,-
Type woningen
Geschakeld, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden