Actueel

Nieuws

test2 is een test Lokaal nieuws vrijdag 20 mei 2022

test2 is een test

dit is ook een test

dit is een testtestestestetestsetsetset

test is test is test Lokaal nieuws vrijdag 20 mei 2022

test is test is test

dit is een test

dit is een test

test3 is een test Lokaal nieuws vrijdag 20 mei 2022

test3 is een test

dit is ookook een test

dakslfauihtg ajkhagiuagh ao;itg a;

Verkoop gestart Lokaal nieuws dinsdag 17 mei 2022

Verkoop gestart

Eindelijk is het zover: de online verkoop en inschrijving voor de 18 woningen in "Wonen in het Hazenleger" is gestart.

Eindelijk is het zover: de online verkoop en inschrijving voor de 18 woningen in "Wonen in het Hazenleger" is gestart.

Alle verkoopdocumentatie is te downloaden op de website. Ook kun je dan in jouw account het digitale inschrijfformulier vinden. Inschrijven is mogelijk t/m zondag 5 juni 23.59 uur. De inschrijfsnelheid heeft geen invloed op de toewijzing, dus neem de tijd. 

Hoe de inschrijving precies verloop lees je in de voorwaarden van inschrijving. 

Hoe schrijf ik mij in voor een woning?

Login in je persoonlijke account
Ga naar Digitaal Inschrijfformulier
Vul de 4 stappen van het inschrijfformulier zo compleet mogelijk in en eindig met een digitale handtekening
Stuur het formulier vóór zondag 5 juni 2022 23.59 uur in

Voor de inschrijving moeten ook enkele financiële gegevens of een hypotheekverklaring worden gegeven. Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te stroomlijnen, kijken we naar jouw inkomen. De hoogte van je inkomen is niet bepalend voor de toewijzing, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy.

Wat doet een makelaar tijdens de verkoop van je woning? Lokaal nieuws woensdag 11 mei 2022

Wat doet een makelaar tijdens de verkoop van je woning?

De huizenmarkt is al een lange tijd een gevoelig onderwerp. Er zijn veel makelaars die ervoor kunnen zorgen dat je snel aan een huis kan komen, maar wat als je geld nodig hebt? Dan is het niet zo makkelijk meer om toegang te krijgen tot de huizenmarkt. Eigen geld of makelaarskosten, wat kun je dan het beste doen? Dat lees je hier!

Wat is het tarief dat een makelaar gemiddeld vraagt?

Een makelaar krijgt gemiddeld zo'n 1% van de koopsom, maar dit is per makelaar verschillend. Dit is zijn makelaarskosten die je als verkopende partij moet betalen aan jouw makelaar, maar het gebeurt ook dat makelaars dit afspreken met de kopende partij. Daarnaast is het belangrijk dat je niet alleen maar op zoek gaat naar de meest goedkope makelaar. Die zullen namelijk minder baat hebben bij de verkoopsom van je huis. Een makelaar met een hoger percentage kan een goede optie zijn.

Makelaars Zaanstad hebben het enorm druk, dat komt omdat de regio enorm populair is. Wil je graag in Zaanstad komen wonen en ben je op zoek naar een makelaar die je hierbij kan helpen? Bert van Vulpen is een makelaar die al jaren ervaring heeft in de regio Zaanstad. Daarnaast hebben zij ook ervaren Amstelveen makelaars .

Wat kun je verwachten van een makelaar?

Er zijn een aantal punten die je kunt verwachten van makelaars. Eén daarvan is dat ze je altijd goed en professioneel adviseren in de zoektocht naar jouw droomhuis! Een makelaar wordt volgens een percentage van de verkoopsom betaald, dit heet 'courtage'. Zorg dat dit altijd van te voren is afgesproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Je kunt verwachten dat een makelaar zijn of haar best doet om je huis goed op de markt te brengen.Daarmee kun je verwachten dat zij goede en professionele foto's laten maken, je woning goed vindbaar is op internet en eventueel dat er een mooie woonvideo gemaakt wordt. Daarnaast is het belangrijk dat er duidelijke plattegronden van de woning zijn.

Het kan zijn dat een makelaar opstartkosten maakt. In sommige gevallen kan een makelaar deze van te voren in rekening brengen. Goede en zelfverzekerde makelaars zullen dit meestal niet in rekening brengen. Het is dus belangrijk om dit van te voren goed na te kijken.

Als laatste is het belangrijk dat een makelaar goed nagaat wat er voor je woning gevraagd mag worden. Wanneer de verkoopsom te hoog is, kun je er onnodig langer mee zitten. Laat een makelaar dus altijd goed naar de andere huizen in de regio kijken om je huis snel en voor een goede prijs te verkopen.

De 4 grootste valkuilen bij de aankoop van rolluiken op maat Lokaal nieuws dinsdag 03 mei 2022

De 4 grootste valkuilen bij de aankoop van rolluiken op maat

Een rolluik op maat kopen is iets wat extra sfeer en zekerheid geeft aan je huis. Het kan dienen als zonnescherm, inbraakbeveiliging, geluiddemper en nog veel meer. De aanschaf van een rolluik is daarom erg gewild waardoor veel mensen zonder voorkennis zich er ook aan wagen. Daarbij letten deze mensen niet op wat er allemaal nog meer bij komt kijken dan alleen het zonnescherm kopen en voor je kozijn plaatsen. Wat zijn nu de belangrijkste zaken waar je op moet letten wanneer je een rolluik koopt? Dit zijn de vier grootste valkuilen waar deze aankoop mis in kan gaan.

1. Verkeerd materiaal

Om goed als zonnescherm te dienen en inbrekers buiten de deur te houden is het belangrijk dat je rolluiken koopt die van een degelijke kwaliteit zijn. Er zijn veel verschillende rolluiken op maat verkrijgbaar, waarvan de een goedkoper is dan de ander. Een lage prijs hoeft niet per se te betekenen dat het rolluik van een slechte kwaliteit is, maar laat je wel nadenken over hoe veilig deze is. Controleer daarom eerst van welk materiaal je rolluik is gemaakt en hoe je deze kunt plaatsen voordat je het koopt.

2. Niet de passende maat

Je wilt altijd een rolluik op maat kopen. Hoe beter deze over of in je kozijn te verwerken is, des te beter. Wanneer je je rolluik op maat laat maken, zorg er dan voor dat de afmetingen kloppen. Gebruik een rolmaat en laat iemand je helpen deze maten op te meten. Een extra paar ogen zorgt voor een beter resultaat.

3. Teveel betalen

Zoals eerder gezegd hoeft een goedkoop zonnescherm niet slecht te zijn. Integendeel, de meeste zonneschermen vallen erg in prijs mee. Vergelijk daarom de prijzen van verschillende modellen en kies naast het juiste materiaal voor de beste prijs.

Vooral wanneer je een vakman het rolluik op maat laat installeren moet je letten op de offerte, zodat je niet voor onnodige zaken betaald. Bekijk ook eerst wat je zelf kunt doen en waar de professional mee kan helpen. Door zelf de meeste taken op je te nemen bespaar je veel geld.

4. De klus verkeerd inschatten

Je kunt zelf je rolluiken installeren, maar neem hierbij niet teveel hooi op je vork. Het installeren is geen one man job, dus werk samen met een goede vriend die verstand van klussen heeft. Vooral het installeren en tegelijk het zware rolluik tegenhouden is iets waar je handen bij tekort kunt komen. Een goede installatie is zelfs belangrijker dan goed materiaal, dus ga alleen zelf aan de slag als je honderd procent zeker weet dat je weet wat je doet.

Inschrijving geopend 2 Lokaal nieuws dinsdag 26 april 2022

Inschrijving geopend 2

Agnis doluptati aliquamusam, suntotam eos mos dita con non receprovidis coratque non nis aut que...

Agnis doluptati aliquamusam, suntotam eos mos dita con non receprovidis coratque non nis aut que...Agnis doluptati aliquamusam, suntotam eos mos dita con non receprovidis coratque non nis aut que...

Inschrijving geopend Lokaal nieuws dinsdag 26 april 2022

Inschrijving geopend

Agnis doluptati aliquamusam, suntotam eos mos dita con non receprovidis coratque non nis aut que...

Agnis doluptati aliquamusam, suntotam eos mos dita con non receprovidis coratque non nis aut que...Agnis doluptati aliquamusam, suntotam eos mos dita con non receprovidis coratque non nis aut que...

Lokaal nieuws vrijdag 15 april 2022

Test

test

test

7 april om 16:00 uur start de verkoop! Lokaal nieuws woensdag 06 april 2022

7 april om 16:00 uur start de verkoop!

Wij hebben goed nieuws. De verkoop gaat al starten op donderdag 7 april om 16:00 uur. De website zal bij de start van de verkoop zijn aangevuld met verdere informatie zodat je een goede keuze kan maken voor een bouwnummer naar je voorkeur! 

Zodra de digitale verkoop start, is het inschrijfformulier beschikbaar op de website. Vul deze zo volledig mogelijk in. In het inschrijfformulier kan je meerdere bouwnummers opgeven, een eerste, tweede of bijvoorbeeld derde voorkeur (uiteraard zelfs een tiende). De inschrijving sluit op donderdag 14 april om 23:59. 

Na de inschrijfperiode zullen de bouwnummers worden toegewezen. Indien je de gelukkige kandidaat bent, zullen wij je bellen en uitnodigen voor een nieuwbouwgesprek om het project en de woning nader toe te lichten. De kandidaten op de reservelijst zullen van ons een mail ontvangen.

Vragen? Bel of mail ons gerust!

Hartelijke groet,
Bert van Vulpen makelaars + hypotheken
nieuwbouw@bertvanvulpen.nl
075 - 647 2060

Nieuwe woninginformatie online! Lokaal nieuws dinsdag 22 maart 2022

Nieuwe woninginformatie online!

Ben je ook zo nieuwsgierig naar project Hazenleger? Dan hebben we goed nieuws voor je: vanaf vandaag vind je op de website heel veel nieuwe informatie, zoals plattegronden en (nieuwe) exterieur- en interieurimpressies. Vanaf nu kun je ook jouw woningvoorkeur(en) aan ons doorgeven

Bekijk de interactieve kaart 
Nieuwsgierig geworden? Ga direct naar de interactieve kaart en bekijk per bouwnummer onder andere de ligging, de plattegronden, de impressies, én de prijsranges. Op basis daarvan horen we graag naar welke bouwnummers jouw voorkeur uitgaat.  Heb je jouw voorkeur vóór 6 april 2022 23.59 uur doorgegeven dan krijg je bovendien een streepje voor bij de toewijzing. 

Let op: het doorgeven van jouw woningvoorkeur(en) is nog geen definitieve inschrijving. Dit kan pas tijdens de officiële verkoopperiode.

Start verkoop in april 2022 Lokaal nieuws vrijdag 04 maart 2022

Start verkoop in april 2022

We zijn blij je te melden dat de verkoop in april gaat starten! De website is aangevuld met de plattegronden, indicatieve verkoopprijzen en verdere informatie over deze 10 moderne appartementen. 

Wonen in de Vusch
De twee kleinschalige appartementsgebouwen zijn gelegen aan het begin van de straat, op loopafstand van het centrum van Krommenie. Je wandelt zo naar de winkelstraat, de supermarkt en het Agathepark. Of je pakt de trein op het nabijgelegen station en bent binnen 25 minuten in hartje Amsterdam. Vanaf de voorzijde is er vrij uitzicht op het water. Op de rustige locatie is ook voldoende gelegenheid om auto’s te parkeren. Er worden 5 parkeerplaatsen te koop aangeboden.

Laat ons je voorkeur alvast weten!
Heb je direct een goed gevoel bij een specifieke woning? Geef dan je favoriete bouwnummer alvast aan binnen je eigen account. Dit kan door in te loggen en vervolgens te klikken op 'Mijn woning' aan de linkerkant van het menu.

Vrijblijvend advies
Bij het kopen van een nieuwe woning komt veel kijken. Een nieuwe hypotheek, een eventuele overbrugging en mogelijk ook de verkoop van jouw huidige woning. Als geïnteresseerde voor project Wonen in de Vlusch helpen wij je graag. Wij bieden een vrijblijvend hypotheekadvies en/of verkoopadvies voor je huidige woning aan.

Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden.

Hartelijke groet,

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken
nieuwbouw@bertvanvulpen.nl
Telefoonnummer 075-647 2060.

 

Acrylaat geeft ontwerpers veel creatieve mogelijkheden Lokaal nieuws woensdag 02 maart 2022

Acrylaat geeft ontwerpers veel creatieve mogelijkheden

Acrylaat , ook wel PMMA, Plexiglas of Perspex genoemd, is een veelzijdige kunststof die bekend staat om haar elegante en exclusieve uitstraling. Daarnaast is Acrylaat een sterk en toch licht product. In vergelijking met glas van gelijke dikte is PMMA ongeveer 25 keer sterker. Dit leidt tot minder breukrisico, meer veiligheid en geringere kosten. Dit zijn redenen waarom Acrylaat zowel voor industriële toepassingen, zoals machinekappen, displays, lichtreclames en standbouw, als bij consumenten thuis wordt toegepast. Ook voor bouwtoepassingen wordt Acrylaat veel gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn beglazings- en interieurtoepassingen. De kunststof Acrylaat is beschikbaar in plaat-, staf- en buisvorm en wordt het meest in transparante uitvoering gebruikt. Naast de transparante versies zijn Acrylaat platen ook te verkrijgen in vele kleuren, satijn uitvoeringen en andere modificaties. De leveringsmogelijkheden hiervan zijn te bekijken op vinkkunststoffen.nl.

Acrylaat is probleemloos te bewerken

Een belangrijk aspect bij het succes van Acrylaat is dat het zich goed laat bewerken. Voor ontwerpers is het belangrijk dat zij hun creatieve ideeën om kunnen zetten in realistische producten. Doordat Acrylaat warm te vervormen is, verkrijgt de ontwerper veel meer mogelijkheden om dit te kunnen realiseren. Mechanische bewerkingen zoals zagen, boren en frezen zijn voor PMMA geen probleem. Daarbij wordt deze exclusieve kunststof vaak aan de randen gepolijst waardoor er een glanzend effect wordt verkregen en het elegante karakter nog verder wordt beklemtoond. Binnen het reclamesegment wordt Acrylaat, naast de hiervoor genoemde bewerkingen, ook vaak voorzien van beletteringen, zeefdruk of digitale print.

Beglazings- en interieurtoepassingen

Acrylaat is, bij gelijke dikte, ongeveer 25 keer sterker dan glas. Dit samen met het relatief lichte gewicht en de mogelijkheid tot bewerken en warm vervormen, maken dat acrylaat vaak als beglazingsmateriaal wordt ingezet. Dit in toepassingen zoals veranda- en serredaken en balustrades. Het is daarbij niet wenselijk dat Acrylaat wordt gebruikt op krasgevoelige locaties omdat het minder hard is dan glas.

Vanwege de ruime keuze in kleuren en uitvoeringen is Acrylaat een geliefd product voor interieurontwerpers. De exclusieve en elegante uitstraling van deze unieke kunststof kunnen een sfeerverhogende bijdrage leveren aan de uitstraling van het interieur. Zo hebben de producten Acrylaat Signature en Acrylic Couture de bijzondere eigenschap dat er koperdraad, edelmetaaldeeltjes, donsveertjes of textiel in de transparante kunststof verwerkt zit. Vanwege de uitzonderlijk luxueuze uitstraling worden deze panelen bijvoorbeeld verwerkt in wanden, kasten of de huisbar.

Een nieuwe stap voor de ontwikkeling van Zaankwartier Lokaal nieuws vrijdag 18 februari 2022

Een nieuwe stap voor de ontwikkeling van Zaankwartier

Goed nieuws: er is een mooie stap gezet in de ontwikkeling van het Zaankwartier. Het ontwerpbestemmingsplan is namelijk weer een fase verder. Zaanstad presenteert het concept bestemmingsplan. Deze plannen liggen nu ter inzage.

In het Zaankwartier komen er veel hoge ambities samen, bijvoorbeeld op het gebied van wonen, voorzieningen, werkplekken, openbare ruimte, groen, klimaat en behoud van industrieel erfgoed. Doordat er zoveel ambities zijn, komt er veel kijken bij de ontwikkeling van het Zaankwartier. Nu het bestemmingsplan gepresenteerd wordt, blijft de snelheid behouden.

Wat de plannen van Zaankwartier vooral zo bijzonder maken, is de hoeveelheid en diversiteit in woningen. Het aantal nieuwe woningen van 675 is namelijk erg fors. Deze woningen komen voor allerlei doelgroepen. Met dit aanbod worden een heleboel woningzoekers blij gemaakt.

Zelf de plannen inzien en reageren?
Het ontwerpbestemmingsplan is van 17 februari 2022 tot en met 30 maart 2022 in te zien. Digitaal op de website van de gemeente Zaanstad en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Om het ontwerpbestemmingsplan fysiek in te zien, kunnen inwoners het contactformulier invullen op www.zaanstad.nl. Er wordt dan contact opgenomen. Op dinsdag 1 maart is er tussen 16.00 en 19.00 ook gelegenheid om op locatie van het Zaankwartier vragen over het ontwerpbestemmingsplan te stellen. De bijeenkomst vindt plaats onder de dan geldende coronamaatregelen. Geïnteresseerden kunnen vooraf een afspraak maken en een tijdsslot reserveren, via maaknoord@zaanstad.nl.

Verslag informatieavond Lokaal nieuws maandag 31 januari 2022

Verslag informatieavond

Op 25 januari 2022 is er een informatieavond voor omwonenden en geinteresseerden gehouden. 

Op 25 januari 2022 is er een informatieavond voor omwonenden en geinteresseerden gehouden. 

Bekijk hier:

De opname van de informatieavond
De presentatie van Heilijgers (incl. juiste rijroute)
De gestelde vragen via de Mentimeter

Bekijk hier de video van Zaankwartier in de toekomst Lokaal nieuws woensdag 22 december 2021

Bekijk hier de video van Zaankwartier in de toekomst

Direct aan de Zaan wordt een nieuwe toekomst gecreëerd met respect voor het verleden, de perfecte combinatie van industrieel erfgoed en nieuwbouw. Hoe deze in elkaar verweven zijn, zie je in deze video.

Bekijk hier deze video.

Update van de herontwikkeling Lokaal nieuws woensdag 22 december 2021

Update van de herontwikkeling

Bij de herontwikkeling van het Meneba-terrein naar het Zaankwartier komt veel kijken. Zo is er vorig jaar uitgebreid onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor de transformatie van de panden. Dit jaar is het stedenbouwkundige plan afgerond en is er gestart met de uitwerking van een aantal woongebouwen. Alle belanghebbenden, stakeholders en naaste buren zijn betrokken en waar mogelijk zijn er samenwerkingsafspraken gemaakt. Volgend jaar gaan we verder met de uitwerking van de gebouwen en dan loopt ook de bestemmingsplanprocedure. Daarnaast starten dan ook de grond- en sloopwerkzaamheden van de gebouwen die niet worden getransformeerd. Deze werkzaamheden werpen z'n vruchten af in 2023, dan start de bouw van de eerste nieuwbouwprojecten aan de Zaan.

Met bovenstaande update geven we een kijkje in de keuken. De betrokken partijen, Van Wijnen, Waterland Real Estate en Mecanoo, werken achter de schermen namelijk met man en macht aan de plannen van het Zaankwartier. Kijk jij ook zo uit naar een nieuwe toekomst aan de Zaan? 

Nieuwbouw woning? Dit zijn de trends van 2022 voor het inrichten van de badkamer Lokaal nieuws maandag 20 december 2021

Nieuwbouw woning? Dit zijn de trends van 2022 voor het inrichten van de badkamer

De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in huis. Je hebt er je privacy, je kunt er ontspannen of juist opknappen én het is dé plek om jezelf even lekker te verwennen met een welverdiende douche na een lange dag hard werken. Badkamers zijn nu meer dan ooit één van de meest gekozen ruimten om creatief aan de slag te gaan: nieuwe trends en mode ontwerpen worden hier alvast getest! Wat zijn volgens de experts de badkamertrends voor 2022? Lees ze hieronder!

Zwart wordt veel gekozen

Zwart is dé kleur van het moment. Niet alleen in je garderobe, maar ook in je badkamer! Badkamermeubelen, wastafels en een zwarte regendouche doen het goed in 2022. Combineer zwart met een aantal andere kleuren om je badkamer net dat beetje extra te geven.

Douchekoppen blijven populair

De douchekop is één van de belangrijkste onderdelen van je badkamer én je kunt de de plek gebruiken om te relaxen. Bij het kiezen van een douchekop vind je veel verschillende mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een straal met verschillende functies, of kies voor een handdouche.

De trends voor badmeubelen

Trends op het gebied van meubels en kasten in je badkamer zijn nogal eens verschillend. Ben je vooral op zoek naar een veelzijdige meubel set met kastjes én spiegels, dan zijn de nieuwste trends voor 2022 hetgeen wat je zoekt! Badkamermeubelen worden vaak gekozen als set inclusief wastafel, spiegel en kastjes. De meubels worden vaak geplaatst tegen een muur waar je ook de bevestigingspunten voor vindt om allerlei soorten wastafelkranen te bevestigen. Badmeubelen zijn er in vele soorten en maten, met verschillende kleuren en motieven. Kies je voor een rustige look, dan zijn donkere meubels vaak een goede optie. Wit wordt daarentegen vaak gebruikt voor de muren of de vloer.

Wastafels blijven populair

Een wastafel is één van de meest essentiële onderdelen van je badkamer, en daarom zijn er ook vele verschillende modellen verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld ook een zwarte wastafelkraan kiezen. Badkamers die het best presteren als je ze modern wilt aankleden, hebben vaak wastafels met een strak design en meestal een lange grote spiegel. Badmeubelen zonder spiegels worden ook wel gekozen om de badkamer weer wat ruimer te laten voelen, als je bijvoorbeeld weinig ruimte hebt. Badmeubelen met een wastafel in de hoek zijn ook populair. Heb je niet veel ruimte? Kies dan voor een badmeubel met één of meerdere waskommen. Hoe je badkamer er uiteindelijk uit gaat zien, hangt helemaal van je eigen smaak af. Je kunt een ontwerp laten maken om inzicht te krijgen met wat je in je hoofd hebt.

 

Informatieavond Lokaal nieuws maandag 13 december 2021

Informatieavond

Op 25 januari 2022 jl. hebben wij een digitale informatieavond gehouden. 

Het is enige tijd stil geweest rondom de herontwikkeling van de voormalige Fordgarage aan de Zeemansstraat, Hazepad & Vinkenstraat. Wij hebben echter niet stilgezeten.

In juni 2019 hebben wij de toestemming ontvangen om af te wijken van het bestemmingsplan voor de bouw van 42 appartementen en 18 grondgebonden woningen, verdeeld over het gebied.

Inmiddels hebben een definitief ontwerp en hebben wij een aannemer geselecteerd. De plannen zijn op enkele kleine aanpassingen na gelijk aan het oorspronkelijke plan zoals we dat met de buurt hebben besproken. Recent hebben wij de vergunning voor de sloop en sanering van het gebied ook ontvangen en is de vergunning voor de bouw van de woningen aangevraagd.

Wij willen je graag informeren over de uitwerking van het plan, de planning, bouwwerkzaamheden en de verkoop van de woningen. Daarnaast beantwoorden we graag de vragen die je mogelijk hebt. 

We lichten het plan toe en gaan in op de procedure en de praktische gevolgen in jouw woonomgeving rondom de bouw. Tijdens de uitzending kun je ook jouw vragen stellen die we zoveel mogelijk direct behandelen. Hou daarvoor naast jouw beeldscherm ook een ander scherm bij de hand, zoals jouw telefoon. Via Mentimeter kun je dan jouw vragen kwijt. Dit werkt eenvoudig en zal tijdens de bijeenkomst worden toegelicht.

Op deze website verschijnen na afloop ook de presentatie en de meest gestelde vragen en antwoorden over het project en de bouw. Ook kunt u zich inschrijven als belangstellenden voor een woning of een appartement. Wij houden u dan op de hoogte van de vorderingen.

Als je er op de voor jouw bestemde avond niet bij kunt zijn maar wel graag op de hoogte blijft van de voortgang, kun je je ook inschrijven via deze website. Wij zetten jouw gegevens dan op de email verzendlijst voor informatie. Na afloop van de bijeenkomst sturen we de daar gedeelde informatie toe. Ook in de komende periode houden we je graag via de mail op de hoogte.

 

Aanmelden kan vanaf nu Lokaal nieuws zondag 12 december 2021

Aanmelden kan vanaf nu

​Vanaf vandaag kun je je aanmelden als geïnteresseerde voor het Hazenleger.

Vanaf vandaag kun je je aanmelden als geïnteresseerde voor het Hazenleger. Je gegevens worden dan opgenomen in onze database, zodat wij je via een nieuwsbrief op de hoogte kunnen houden en jij als één van de eerste op de hoogte bent van alle projectinformatie en van de start verkoop.

Procedures verlopen voorspoedig Lokaal nieuws vrijdag 10 december 2021

Procedures verlopen voorspoedig

Mede op basis van goed overleg met de gemeente, verlopen de noodzakelijke procedures voorspoedig.

Mede op basis van goed overleg met de gemeente, verlopen de noodzakelijke procedures voorspoedig. Wij verwachten binnenkort aan te geven wanneer wij starten met de verkoop van de woningen van het Hazenleger

Alle voordelen van nieuwbouw op een rijtje Lokaal nieuws maandag 22 november 2021

Alle voordelen van nieuwbouw op een rijtje

Weet jij welke voordelen nieuwbouw voor jou kan hebben? Het is logisch dat het tijdens de huizenjacht lastig is om te bepalen of je voor bestaande bouw of een nieuwbouwwoning gaat.

Een huis kopen doe je natuurlijk niet over één nacht ijs, daarom wil je een goede keuze maken waar je geen spijt van krijgt. Om een weloverwogen beslissing te kunnen maken, zetten we een aantal voordelen van nieuwbouw voor je op een rij.

Je hoeft niet over te bieden

Een van de grootste voordelen van nieuwbouw in deze overspannen huizenmarkt, is dat je niet hoeft over te bieden op een woning. De verkoopprijzen van nieuwbouwhuizen staan vooraf namelijk vast. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en hoef je minder mee te gaan in de gekte van het overbieden. Je moet je alleen op tijd inschrijven, bijvoorbeeld voor nieuwbouw in Zaandam .

De transparante prijzen hebben ook als voordeel dat je vooraf weet waar je financieel aan toe bent. Zo kun je vooraf beter berekenen of je genoeg hypotheek kunt krijgen of voldoende eigen vermogen hebt. Deze financiële voordelen van nieuwbouw maken het voor mensen erg aantrekkelijk om zich in te schrijven voor een nieuwe woning.

Bepaal zelf de inrichting

Een ander voordeel van nieuwbouw is dat je al vroeg betrokken bent bij de bouw van je nieuwe woning. Hierdoor kun je grotendeels zelf de inrichting bepalen. Zeker als toekomstige nieuwbouwprojecten nog in de verkoop moeten gaan! Vaak wordt vooraf een meer- en minderlijst beschikbaar gesteld, waarop duidelijk is welke opties in de bouw meer of minder geld zullen kosten.

Om te zorgen dat je er op tijd bij bent, kun je vaak al via online platformen jezelf inschrijven om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en toekomstige projecten. Door vroeg betrokken te zijn, heb je geen last van een keuken of badkamer die wellicht niet jouw smaak is. Dit kan je lekker zelf beslissen! Jij bepaalt de inrichting van jouw nieuwe woning.

Goede isolatie

Een andere bijkomstigheid van een nieuwbouwwoning is dat deze voldoen aan veel strengere milieueisen. Hierdoor zijn de huizen uitstekend geïsoleerd. Dit merk je in een hoog energielabel en weinig energiekosten om het huis te verwarmen. Dit verdien je dus gelijk terug.

Denk aan moderne verwarmingssystemen, nieuwe elektra en riolering die in nieuwbouwhuizen aanwezig zijn. Deze nieuwe systemen zijn een stuk onderhoudsvriendelijker en je hebt geen last van achterstallig onderhoud. Ook dit scheelt flink in de kosten!

Voordelen van de eerste eigenaar

Doordat je een nieuwbouwhuis altijd vrij op naam (v.o.n.) koopt, heb je minder kostenposten die je zelf moet kunnen financieren buitenom een hypotheek. Denk aan de kosten koper zoals overdrachtsbelasting en taxatiekosten. Deze kosten vallen weg als eerste bewoner van een woning.

Ben jij overtuigd en wil jij op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Zorg er dan voor dat je diverse platformen, zoals https://www.nieuwwonenpurmerend.nl , in de gaten houdt voor actuele projecten. Wie weet profiteer jij binnenkort van deze voordelen van nieuwbouw.

 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden