Oostzijderpark - Damloper & Duindoorn

Zaanstad - Zaandam
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
134 - 208m2

Over dit project

Wonen in Damloper en Duindoorn: don't worry, be happy

Iedereen voelt zich welkom in het Oostzijderpark in Zaandam. Je snapt dit meteen als je de diversiteit aan woningen in Damloper en Duindoorn ziet. De uitstraling van deze twee woonvelden zijn typerend voor Oostzijderpark: stadse allure, maar wel midden in het groen. Een variatie aan gevels, fijne terrassen en de flexibiliteit om een woning te gebruiken waarvoor jij hem wil gebruiken: wonen en heerlijk leven. Wil je werken aan huis, ook dat is hier mogelijk! Op de begane is een functionele ruimte die hier goed geschikt voor is! Dat kan allemaal in de woningen van Damloper en Duindoorn.

In Damloper en Duindoorn heb je keuze uit 41 ruime koopwoningen met een woonoppervlakte van 134 m2 tot en met 208 m2. Deze woningen hebben allemaal twee eigen parkeerplaatsen en zijn inclusief stelpost van de keuken. Dat wil zeggen dat je kunt kiezen uit een mooie keuken, naar eigen smaak, bij onze keukenpartner of jouw eigen partij. De badkamer en toilet richt je, tijdens het koperbegeleidingstraject, helemaal naar wens in. Daarnaast biedt de aannemer je de mogelijkheid om je huis op verschillende manieren in te delen. Lees alles over de verschillende woningen in Damloper en Duindoorn.

Er zijn twee parken vlakbij, Valdeursloot en het Burgemeester in ’t Veldpark. Maar stap je op de fiets of in je bootje, dan ben je in een mum van tijd bij recreatieplas Jagersveld. En nog iets verderop vind je het weidse, Hollandse polderlandschap. Zin in vertier? Oostzijderpark krijgt eigen horeca, maar je fietst ook zo naar de leukste hotspots van Zaandam. En binnen 20 minuten sta je met de trein in hartje Amsterdam. In het Oostzijderpark woon je stads, met genoeg groen en rust om je heen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oostzijderpark - Damloper & Duindoorn
Type woningen
Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden