De Velden Kreekrijk

Zaanstad - Assendelft
Toekomstig aanbod

Over dit project

KREEKRIJK: DE NIEUWSTE WIJK VAN ASSENDELFT
Kreekrijk ligt vlakbij natuur, luttele auto- of treinminuten van het gezellige centrum van Zaandam en Amsterdam, authentieke dorpjes, heerlijk schone stranden en historische polder landschappen. Kreekrijk wordt gerealiseerd tussen Busch en Dam, de Provincialeweg-spoorlijn Saendelft (Parkrijk) en De Omzoom. Er worden gefaseerd circa 950 woningen gerealiseerd. Centraal gelegen aan de grens van de groene zoom, wordt Kreekrijk verrijkt met het nieuwe deelplan De Velden.

KREEKRIJK DE VELDEN
De Velden in Kreekrijk bestaat totaal uit 111 woningen, waarvan 77 eengezinswoningen en 34 appartementen verdeeld als koop- of huurwoning. De woningen worden over vier velden gerealiseerd en zijn onder te verdelen in:

36 Rijwoningen
18 Twee-onder-een-kapwoningen
1 Vrijstaande woning
8 Beneden- bovenwoningen
14 Rug-aan-rugwoningen (huur)
34 Appartementen (waarvan 15 huur)

Kreekrijk staat bekend om zijn woningen in Zaanse architectuur stijl. Ook in de Velden wordt deze architectuurstijl doorgetrokken. Zo worden bij diverse woningblokjes de eerste verdieping voorzien van een typisch Zaanse gevel. In mooie Zaanse kleuren voor een gevarieerd en speels straatbeeld. Zie jij je hier straks wonen in een van de woningen van deelplan De Velden? Meld je dan nu alvast aan. Wij houden je dan op de hoogte over de ontwikkelingen van het plan. Tevens ontvang je een persoonlijk bericht over de start verkoop van deze woningen.
Ga naar de projectwebsite www.develdenkreekrijk.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Velden Kreekrijk
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden