De Velden Kreekrijk

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zaanstad - Assendelft
Actueel aanbod

€ 540.000,- tot € 875.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
128 - 180m2
Kaveloppervlak
145 - 400m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

VERGUNNING IS VERLEEND!
In totaal worden 111 nieuwe woningen gerealiseerd. De eerste fase bestaat uit 55 woningen: eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Allemaal in de Zaanse architectuurstijl welke in heel Kreekrijk terug te vinden is.

DE VELDEN KREEKRIJK
Wonen in De Velden Kreekrijk betekent wonen in een omgeving met ruim opgezette waterpartijen en veel groen. Hier geniet je van het vrije wonen maar ben je toch omringd door alle voorzieningen. Winkelcentrum de Saen biedt jou een verscheidenheid aan winkels voor dagelijkse boodschappen, mode en lifestyle. In het winkelcentrum zit ook een zorgcentrum met huisartsen, verloskundigen, fysiotherapeut en specialisten van het Zaans Medisch Centrum.

Kreekrijk ligt vlakbij natuur, luttele auto- of treinminuten van het gezellige centrum van Zaandam en Amsterdam, authentieke dorpjes, heerlijk schone stranden en historische polder landschappen. Kreekrijk wordt gerealiseerd tussen Busch en Dam, de Provincialeweg-spoorlijn Saendelft (Parkrijk) en De Omzoom. Er worden gefaseerd circa 950 woningen gerealiseerd. Centraal gelegen aan de grens van de groene zoom, wordt Kreekrijk verrijkt met het nieuwe deelplan De Velden.

DE KWALITEITEN VAN DE VELDEN KREEKRIJK
De woningen zijn over vier velden verdeeld, omringd door water en groen. Dit wordt een bijzonder buurtje, op een unieke plek. Een nieuwbouwwijk van nu, met gevarieerde woningen en een sterke eigen identiteit. Wat mag je verwachten?
Alle woningen hebben een extra brede beukmaat van 6 meter
Veel ruimte: alle woningen zijn voorzien van 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een compleet ingerichte zolderverdieping met 2 kamers en een bergruimte met de wasmachine- en drogeraansluiting.
Heel veel meerwerkopties! Denk aan het vergoten van de woning met een aanbouw in diverse uitvoeringen, hiermee kan het woonoppervlakte worden uitgebreid tot wel 40 m2, een tuinkamer worden gerealiseerd of de berging worden vergoot. Maar ook de mogelijkheid tot een inloopkast, dakkapel of riante schuifpui. Voor de twee-onder-een-kapwoningen en de vrijstaande woning behoort een tweede badkamer op de 2e verdieping ook tot de mogelijkheden. Wat een luxe.
Een zeer duurzame uitvoering met een bodemwarmtepomp (in eigendom) met een voorraadvat van 240 liter welke voorziet in vloerverwarming én vloerkoeling op alle verdiepingen.
Een royale badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche.
Een apart toilet op de eerste verdieping.
Mooie materialen in een traditionele Zaanse architectuurstijl. Kijk voor de kleurstelling van de gevels, dakpannen en gevelbekleding van jouw favoriete woning in de uitgebreide brochure op de projectwebsite DeVeldenKreekrijk.nl.

WIL JE OOK WONEN IN DE VELDEN KREEKRIJK?
Schrijf je dan in via het digitale inschrijfformulier binnen je persoonlijke accountomgeving. Alle belangrijke verkoopdocumentatie is te vinden op de website www.develdenkreekrijk.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Velden Kreekrijk
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
55
Prijs
€ 540.000,- tot € 875.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden