De Velden Kreekrijk

Zaanstad - Assendelft
Toekomstig aanbod

Over dit project

START VERKOOP DE VELDEN 3 JUNI 2022
Vrijdag 3 juni 2022 start de verkoop van de eerste fase in project De Velden. In totaal worden 111 nieuwe woningen gerealiseerd. De eerste fase bestaat uit 55 woningen: eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Allemaal in de Zaanse architectuurstijl welke in heel Kreekrijk terug te vinden is.

DE VELDEN KREEKRIJK
Wonen in De Velden Kreekrijk betekent wonen in een omgeving met ruim opgezette waterpartijen en veel groen. Hier geniet je van het vrije wonen maar ben je toch omringd door alle voorzieningen. Winkelcentrum de Saen biedt jou een verscheidenheid aan winkels voor dagelijkse boodschappen, mode en lifestyle. In het winkelcentrum zit ook een zorgcentrum met huisartsen, verloskundigen, fysiotherapeut en specialisten van het Zaans Medisch Centrum.

Kreekrijk ligt vlakbij natuur, luttele auto- of treinminuten van het gezellige centrum van Zaandam en Amsterdam, authentieke dorpjes, heerlijk schone stranden en historische polder landschappen. Kreekrijk wordt gerealiseerd tussen Busch en Dam, de Provincialeweg-spoorlijn Saendelft (Parkrijk) en De Omzoom. Er worden gefaseerd circa 950 woningen gerealiseerd. Centraal gelegen aan de grens van de groene zoom, wordt Kreekrijk verrijkt met het nieuwe deelplan De Velden.

De Velden in Kreekrijk bestaat totaal uit 111 woningen, waarvan 77 eengezinswoningen en 34 appartementen verdeeld als koop- of huurwoning. De woningen zijn over vier velden verdeeld, de eerste fase bestaat uit 55 gezinswoningen en zijn onder te verdelen in:
36 Rijwoningen
18 Twee-onder-een-kapwoningen
1 Vrijstaande woning

Kreekrijk staat bekend om zijn woningen in Zaanse architectuur stijl. Ook in de Velden wordt deze architectuurstijl doorgetrokken. Zo worden bij diverse woningblokjes de eerste verdieping voorzien van een typisch Zaanse gevel. In mooie Zaanse kleuren voor een gevarieerd en speels straatbeeld.

INTERESSE?
Zie jij jezelf al wonen in een van de woningen van deelplan De Velden? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief. Wij houden je dan op de hoogte over de ontwikkelingen van het plan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Velden Kreekrijk
Start verkoop
03-06-2022
Start verhuur
03-06-2022
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden