Wonen in Hilko Zaandam

Zaanstad - Zaandam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Nieuwbouwlocatie HILKO, wordt een nieuwe woonbuurt langs de Zaan in Zaandam
Samen met woningstichting Rochdale ontwikkelt AM circa 100 woningen waar comfortabel, betaalbaar en duurzaam wonen centraal staat.

Op de plaats waar nu nog de voormalige zeepfabriek HILKO en de verffabriek Evert Koning staat, verrijst in de toekomst een nieuwe inclusieve woonbuurt. Onder inclusief verstaan we hier een mix van woningtypen in allerlei prijsklassen.

Langs de Zaan verrijzen mooie duurzame gebouwen, eengezinswoningen en appartementen. In het gebied tussen de Oostzijde en de Cornelis van Uitgeeststraat is ruimte voor grondgebonden koopwoningen met een tuin en enkele sociale huurappartementen van woningstichting Rochdale.

Denkt u mee over de ontwikkeling van HILKO?
Wij willen graag samen met u, de toekomstige bewoners, nadenken over dit bijzondere stedenbouwkundig plan voor HILKO in Zaandam.
U kunt zich aanmelden als geïnteresseerde op onze website en dan sturen wij u graag de woonwens-enquête toe.
De uitkomsten van deze enquête nemen wij mee in de verdere uitwerking van het stedenbouwkundig plan en later in de uitwerking van de woningtypologieën en architectuur.
Op deze manier kunnen wij optimaal rekening houden met uw specifieke woonwensen en hoe u graag wilt wonen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Hilko Zaandam
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden