Kogerweelde

Zaanstad - Koog aan de Zaan
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
129 - 139m2
Kaveloppervlak
80 - 100m2
Inhoud
335 - 360m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 6

Over dit project

In het hart van Zaanstad, aan de Breedweer in Koog aan de Zaan, verrijst Kogerweelde. Een volgende stap om het gezellige oud-Koog te transformeren van bedrijvigheid naar fijne woonlocatie. Verdeeld over drie woonblokken zullen zes hoek- en zeven rijwoningen van royaal eengezinsformaat worden gerealiseerd. Gericht op praktisch woonplezier en duurzaamheid, omringd door onderhoudsarm groen. Met vier royale slaapkamers, die door de rechtopstaande achtergevel gemakkelijk kunnen worden uitgebreid naar maar liefst vijf slaapkamers. In drie woonblokken reiken de stadstuinen naar elkaar, gescheiden door een steeg die ook de bewonersparkeerplaats aan de woningen verbindt.

Kogerweelde is kleinschalig van opzet,
maar groots in de ambitie van een gezonde leefomgeving

Moderne technieken en visionair bouwen
Het hele proces van bouw tot en met bewoning is gericht op klimaatvriendelijkheid. De woning wordt volledig gerealiseerd in de fabriek, deze modulaire opbouw van de woningen geeft niet alleen een tijdsvoordeel (de woningen zijn gereed in 5 maanden!) maar brengt ook veel klimaattechnische pluspunten mee. Het is natuurlijk superefficiënt om het voorwerk zoveel mogelijk centraal te houden, al is het alleen al om de afname van vervoersbewegingen! Daarnaast zijn werkelijk alle moderne middelen ingezet om de woningen energiezuinig te kunnen bewonen. Op het dak komen PV-panelen. De geheel zwarte variant is gekozen om de opbrengst op het niveau van BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) te brengen. De ondersteuning met een luchtwarmtepomp en het laagtemperatuursysteem zorgen voor aangename temperaturen middels vloerverwarming op alle woonlagen. Hierin is Kogerweelde uniek. Gasaansluiting ontbreekt uiteraard, een boiler van maar liefst 200 liter biedt voor een huisgezin meer dan voldoende warm water. 

Drie, vier of vijf slaapkamers? Kogerweelde biedt keuze!
De dertien bouwnummers variëren in woonoppervlakten van circa 127 tot en met meer dan 139 vierkante meter. De stadstuinen zijn compact. Een fijne buitenruimte, met standaard een houten berging en voldoende plek voor een terras, zandbak en trampoline.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kogerweelde
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 13 beschikbaar
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden