Wonen in de Vlusch

Zaanstad - Krommenie
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

ALLE WONINGEN ZIJN GERESERVEERD, SCHRIJF JE IN VOOR DE RESERVELIJST

Wonend in de Vlusch ervaar je het beste van twee werelden: de rust en ruimte van een dorp met het bruisende en culturele Amsterdam om de hoek. In de Vlusch in Krommenie worden binnenkort twee markante vrijstaande appartementengebouwen gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen met 10 appartementen in diverse groottes tussen de 60 en 80 m2 woonoppervlak. De appartementen zijn modern en comfortabel, met een knipoog naar de Zaanse architectuur. Deze woningen zijn ideaal voor starters, gezinnen en/of senioren.

Tussen de appartementengebouwen wordt een gezamenlijke, groene binnenplaats gerealiseerd. Een ontmoetingsplek voor de bewoners. Daarnaast heeft ieder appartement een eigen buitenruimte!

WAT MAAKT WONEN IN DE VLUSCH BIJZONDER?
Vlusch is een langgerekte, aangesloten bebouwde straat tussen Krommenie en Krommeniedijk. Volgens bewoners in de straat woont men niet ‘aan het Vlusch’, maar ‘in de Vlusch’. De twee kleinschalige appartementsgebouwen zijn gelegen aan het begin van de straat, op loopafstand van het centrum van Krommenie. Vanaf de voorzijde is er vrij uitzicht op het water. Op de rustige locatie is ook voldoende gelegenheid om auto’s te parkeren.

Bijzondere eigenschappen van de appartementen:

* Kleinschalig appartementencomplex
* Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte
* Eigen parkeerplaats mogelijk
* Gezamenlijke binnenplaats
* Eigen berging op de begane grond
* Appartementen met veel daglicht
* Duurzame woningen die goed geïsoleerd zijn

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in de Vlusch
Woningen
0 van 10 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden