Lage Horn Zaandam

Zaanstad - Zaandam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
55 - 105m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Binnenkort start de verkoop van 9 fraaie woningen vanuit het nieuwbouwproject ‘Lage Horn 2’. Het nieuwbouwproject is gelegen op een paar minuten lopen van het vernieuwde bruisende centrum van Zaandam en bestaat uit 9 appartementen, waarvan 8 gelijkvloers en 1 maisonnette. Het complex bestaat uit twee gebouwen van drie woonlagen en vanzelfsprekend is de Zaanse stijl behouden.

Er is een keuze uit een twee-, drie- of vierkamerappartement van respectievelijk 55 m2 tot en met 105 m2. Dus veel variatie! Er is een lift aanwezig en een parkeergarage met eigen berging, fietsenrekken en zes parkeerplaatsen. Dat is fijn thuiskomen! De woningen zijn geschikt voor starters, gezinnen en senioren. Elke woning heeft een eigen terras of loggia en er zijn twee geweldige dakterrassen met uitzicht over de levendige omgeving.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lage Horn Zaandam
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden