Eilanden van Hain

Zaanstad
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen op de “Eilanden van Hain”

“Op weg naar huis. Vandaag ben ik met de elektrische buurauto naar kantoor gegaan. Ik ben er bijna. Als ik het eiland oprijd voel ik me al thuis. Via de brug het water over, nog even genieten van die wilde oevers. De waterlelies bloeien. Het zonnetje schijnt nog net. De buurkinderen springen in het water. Ah, daar staat ze. Ik ben nog steeds verliefd op Tulp, mijn houten huis met die grappige asymmetrische kap. Het lijkt een beetje op dat stoere pakhuis dat ik laatst in Zaandam zag staan. Ze is zo lekker onderhoudsvrij en wekt alle energie die ik nodig heb zelf op.

Bijna iedereen is thuis; ze zitten al gezellig aan tafel. Ik ga eerst nog een rondje door het park lopen met de hond; kan die ook nog even lekker rennen en zwemmen. O ja, en niet vergeten straks de tuin water te geven uit de regenton. Dilemma. Na het eten een rondje varen met de kinderen of toch even weg op de racefiets en genieten van die ondergaande zon in het Hollandse landschap?
Hier wil ik nooit meer weg.”

In Krommenie, tussen de Marslaan en de veenstromen Zuiderham en Noorderham, ontstaan straks de Eilanden van Hain. Een hele bijzondere woonlocatie. Het is dé plek waar Krommenie het landschap ontmoet. De Eilanden van Hain worden volledig verweven met het omringende water.

De naam “Eilanden van Hain” heeft een historische betekenis. ’t Hain is de naam van de archeologische vindplaats nabij de Busch en Dam van wat ooit een Romeinse wachttoren, militaire vesting of heiligdom is geweest.

De nieuwe woonwijk zal straks bestaan uit verschillenden eilanden die niet alleen, doordat ze omringd zijn door water, een eigen herkenbaarheid hebben, maar ook doordat elk eiland een eigen duurzame en architectonische uitwerking heeft van de architectuur uit de Zaanstreek.

De ca. 235 woningen die verspreid op de Eilanden van Hain komen, hebben een grote variatie in typologie. Grote woningen, kleinere woningen, in karakteristieke rijen, halfvrijstaand, vrijstaand of los aan het water.

Wonen op de Eilanden van Hain is wonen op een plek waar verleden, heden en toekomst samen komen. Een geweldig en uniek woongebied waar thuiskomen oneindig genieten is.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eilanden van Hain
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden