Terug naar Project

XL

De appartementen XL zijn met zo’n 103 m² niet alleen heerlijk ruim, maar dankzij de ligging op een hoek en de vele ramen zijn het ook nog eens heel lichte appartementen die zich voor verschillende inrichtingen en indelingen lenen. Dit type appartement heeft maar liefst drie slaapkamers.

In de woonkamer van appartement type XL valt de lichtinval meteen op. Er zijn zoveel ramen! Een heerlijk lichte plek waar je alle ruimte hebt voor een riante zithoek en een grote eettafel waar je met een heleboel vrienden of je familie aan kunt eten. Knusse hoeken creëren in een grote kamer? Kies voor een mooi vloerkleed en ga slim met je verlichting om: liever verschillende lichtbronnen dan één grote lamp in het midden van de ruimte. Er is veel plaats voor de keuken, waardoor je die heel eenvoudig afstemt op jouw wensen. En dan is er natuurlijk nog het grote balkon waar je alle ruimte hebt om uitgebreid te borrelen of dineren met mooi weer.

Vrij spel

Er komen maar liefst drie slaapkamers in dit appartement, met allemaal een flink raam, zodat het daglicht hier ook vrij spel heeft. In de masterbedroom is het echt genieten, met alle ruimte voor een groot bed en een flinke kast. De andere twee slaapkamers zijn te gebruiken voor wat je maar wilt. Bijvoorbeeld een logeerkamer, kantoor aan huis of hobbykamer.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 446.500,- tot € 505.000,-
Woonoppervlakte 103 m2
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
3 - - 103 m2 3 - Geleverd
7 - - 103 m2 3 - Geleverd
11 € 475.000,- - 103 m2 3 - Verkocht onder voorbehoud
15 - - 103 m2 3 - Geleverd
19 - - 103 m2 3 - Verkocht
23 - - 103 m2 3 - Geleverd