Terug naar Project

Salsa A3

Type Salsa, 9 vrijstaande woningen, verkoopprijs vanaf circa € 520.000,- v.o.n.
De woningen zijn vrijstaand, maar zijn aan elkaar verbonden via grote bergingen. Ze hebben een ruime kavel aan het water met een eigen parkeerplaats en bevinden zich aan het einde van een rustig woonerf.

De woningen hebben hun entree aan de voor- of zijkant. Deze entree komt uit in de hal, welke toegang biedt tot de woonkamer en een toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. De lichte woonkamer heeft aan de voorzijde van de woning een open keuken en aan de achterzijde een ruim leefgedeelte. Middels openslaande deuren is de achtertuin te bereiken.
Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang aan drie slaapkamers en aan een compleet ingerichte badkamer. De badkamer is standaard voorzien van een ligbad, betegelde douchehoek, wasbak met mengkraan, elektrische decorradiator en een zwevend toilet.
De zolderverdieping is optioneel, naar eigen smaak in te delen.

Comfort en een modern Zaans uiterlijk horen bij deze woningen! De hele woning is voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp om uw woning en water te verwarmen.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 550.000,-
Kavel 424 m2
Woonoppervlakte 150 m2
Inhoud 632 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
13 - 424 m2 150 m2 3 632 m3 Verkocht