Droomhuis op De Zaanse Eilanden

Zaanstad - Zaandam
Toekomstig aanbod

€ 280.000,- tot € 500.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 250m2
Kaveloppervlak
144 - 280m2
Inhoud
300 - 900m3
Aantal kamers
1 - 6

Over dit project

Uw Zaanse droomhuis aan het water...

Op De Zaanse Eilanden koop je een kavel en bouw je samen met ons een eigen huis. In hartje Zaandam worden drie eilanden aangelegd.Centraal gelegen met alle voorzieningen van het stadshart en het treinstation om de hoek.

Je huis komt te staan op één van de drie nieuwe eilanden die de gemeente Zaanstad aanlegt. Je huis staat aan het water, met plek voor een bootje aan je eigen steiger.

Wij vertalen uw woonwensen naar uw Zaanse droomhuis aan het water. Van klein tot groot, van traditioneel tot modern, van casco tot luxe afwerking: alle varianten zijn mogelijk. Klant is koning! Er kan al een woning gerealiseerd worden vanaf ¤ 280.000,- (kavel, bouwkosten en bijkomende kosten).

Wij zijn Robert Schoutsen (architect) en Paul Hageman (projectmanager en directievoerder) en werken samen aan projecten onder de naam JOP design en WORK THAT! bouwadvies. Het voordeel van deze samenwerking is dat wij onze kennis en kunde bundelen en een uitgebreide dienstverlening aanbieden tegen aantrekkelijke tarieven. Bij ons bent u niet alleen verzekerd van een fraai ontwerp, maar ook van een gegarandeerde kostenbeheersing en kwaliteitsborging tijdens de bouw. Wij bieden een compleet pakket van advies- en ontwerpdiensten aan vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Wij nodigen u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


JOP design WORK THAT! bouwadvies
ir. Robert Schoutsen Paul Hageman ing.

Robijnstraat 52
1812 RB Alkmaar

Meer informatie

Kenmerken

Project
Droomhuis op De Zaanse Eilanden
Koopwoningen
20
Prijs
€ 280.000,- tot € 500.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken, Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Groene Energie, Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden