Wonen aan de Nauernasche vaart

Zaanstad - Krommenie
Toekomstig aanbod

€ 250.000,- tot € 499.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 200m2
Kaveloppervlak
111 - 170m2
Aantal kamers
2 - 6

Over dit project

Uw eigen huis aan het water...

Ontwerp samen met ons uw eigen huis en laat dit realiseren. De kavels zijn gelegen aan de Nauernasche vaart te Krommenie, vlak boven Amsterdam.

Wij vertalen uw woonwensen naar uw droomhuis aan het water. Van klein tot groot, van traditioneel tot modern, van casco tot luxe afwerking: alle varianten zijn mogelijk. Klant is koning! Er kan al een woning gerealiseerd worden vanaf ยค 250.000,-. (kavel, bouwkosten en bijkomende kosten)
De kavels worden verkocht door de Gemeente Zaanstad. De verwachting is dat de kavels eind 2016/ begin 2017 in de verkoop gaan.

Wij zijn Robert Schoutsen (architect) en Paul Hageman (projectmanager en directievoerder) en werken samen aan projecten onder de naam JOP design en WORK THAT! bouwadvies. Het voordeel van deze samenwerking is dat wij onze kennis en kunde bundelen en een uitgebreide dienstverlening aanbieden tegen aantrekkelijke tarieven. Bij ons bent u niet alleen verzekerd van een fraai ontwerp, maar ook van een gegarandeerde kostenbeheersing en kwaliteitsborging tijdens de bouw. Wij bieden een compleet pakket van advies- en ontwerpdiensten aan vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Wij nodigen u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


JOP design WORK THAT! bouwadvies
ir. Robert Schoutsen Paul Hageman ing.

Robijnstraat 52
1812 RB Alkmaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen aan de Nauernasche vaart
Koopwoningen
6
Prijs
€ 250.000,- tot € 499.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Geschakeld, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Busstation, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden