Oostzijderpark - Woonveld B en C

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zaanstad - Zaandam
Actueel aanbod

€ 530.000,- tot € 712.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
135 - 207m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

In Damloper (Woonveld B) en Duindoorn (Woonveld C) vind je een enorme diversiteit aan ruime en comfortabele eengezinswoningen. Al deze woningen hebben een woon-werkbestemming. Alle vrijheid om comfortabel te wonen én alle vrijheid om je eigen bedrijf te vestigen. Denk bijvoorbeeld aan een kapsalon, yogastudio, atelier of workshopruimte. Hier is heel veel mogelijk!

Ga jij voor een ruime eengezinswoning met alle ruimte over 3 woonlagen van 135 m² én 3 slaapkamers? Of ga jij voor 4 woonlagen over 207 m² en 5 slaapkamers? In gebouwen Damloper en Duindoorn heb je keuze uit 41 koopwoningen. Deze woningen hebben allemaal twee eigen parkeerplaatsen en zijn inclusief stelpost van de keuken.

Alle woningen hebben een heerlijke, ruime buitenruimtes. Wil je ’s ochtends met een kop koffie ontwaken en genieten van de ochtendzon? Of juist ’s avonds in de zon op het terras de werkdag afsluiten met een drankje? De keuze is aan jou!

Over Oostzijderpark

In Oostzijderpark komen in totaal zo’n 500 woningen. Het hele gebied wordt ontwikkeld tot een stadswijk waar je kunt wonen met alle rijkdom van de stad, maar wel midden in het groen. De wijk krijgt veel groene en autoluwe plekken, ligt vlakbij twee flinke parken en op steenworp afstand van recreatieplas Jagersveld. In Oostzijderpark heb je nog echt de ruimte, alsof je in het park woont. In de wijk komen verschillende woningen. Appartementen én woonhuizen. Huurwoningen én koopwoningen. In verschillende prijsklassen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oostzijderpark - Woonveld B en C
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 41 beschikbaar
Prijs
€ 530.000,- tot € 712.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden