Hazenleger Zaandam

Zaanstad - Zaandam
Actueel aanbod

€ 559.500,- tot € 675.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
111 - 144m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Hazenleger – Zaandam – een warm thuiskomen
In een uniek stukje centrum van Zaandam wordt binnenkort het project Hazenleger gerealiseerd. Een nieuwbouwproject bestaande uit 42 huurappartementen en 18 drielaagse eengezinswoningen in hartje centrum tussen de Zeemansstraat en de Vinkenstraat op een locatie waar tot voor kort de Forddealer was gevestigd. De architectuur is geïnspireerd op het Zaanse karakter en het industriële verleden van de locatie. Dit levert straks prachtige straatbeelden op, mooie gevels in verschillende kleuren en met de nodige detaillering.

Hier wordt straks een gezellige nieuwe woonbuurt gecreëerd op loopafstand van de Gedempte Gracht met vele uiteenlopende winkels en de westelijke zijde van de Zaan, waar je heerlijk kan genieten langs het water. Hier combineer je alle voordelen van wonen in het centrum met een warm thuiskomen in je eigen appartement of woning. En dan hebben wij het nog niet eens over de omgeving gehad. Vanaf je nieuwe thuis in het Hazenleger ben je straks ook in een mum van tijd in de prachtige en uitgestrekte natuur rond Zaandam om heerlijk tot rust te komen. De verkoop van de stadswoningen gaat binnenkort van start, de verhuur van de appartementen volgt later.

18 UNIEKE STADSWONINGEN
Wonen in hartje centrum mét een eigen tuin! Dat kan straks in het Hazenlager. Langs een gezellige woonstraat vind je straks jouw nieuwe woning. De 18 karaktervolle stadswoningen zijn verdeeld over verschillende blokken in dit nieuwe woonbuurtje. In totaal zijn er maar liefst 8 woningtypes, onderverdeeld in hoekwoningen, poortwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Een woning die bestaat uit 3 woonlagen met op de begane grond een ruime woonkamer met keuken, op de eerste verdieping drie slaapkamers en een vrij-indeelbare zolder. Hier kan je desgewenst nog extra kamers maken.

Alle woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van zonnepanelen die een groot deel van jouw energieverbruik zelf opwekken. De woningen worden aangeboden voor een prijs vanaf tussen de € 559.500,- v.o.n. Het woonoppervlak van de ruime woningen varieert van. ca. 111 m² tot maar liefst 144 m².

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hazenleger Zaandam
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 18 beschikbaar
Prijs
€ 559.500,- tot € 675.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden