Wijdevilla's Assendelft

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zaanstad - Assendelft
Actueel aanbod

€ 750.000,- tot € 925.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
176 - 220m2
Kaveloppervlak
364 - 576m2
Inhoud
844 m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

De online verkoop van de 25 vrijstaande woningen is gestart!
Op een uniek plekje in de polder met fraai uitzicht of doorzichten over de natuur van Busch en Dam worden 25 vrijstaande villa’s gebouwd op riante kavels, direct aan het water gelegen. Weg van de drukte van de stad met het gevoel van echt buiten zijn.

Modern, maar wel met een nostalgisch tintje. 
De 25 woningen hebben een woonoppervlak vanaf 176 m2 met standaard vijf slaapkamers. Hoewel de ontwerpen duidelijk familie van elkaar zijn, hebben ze elk hun eigen Zaanse karakter en kenmerkende accenten. Met gevels van hout of natuurlijk een combinatie van hout en baksteen.
Comfort en luxe horen bij deze woningen! De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, die is aangesloten op een warmtepomp. Deze voorziet ook in de vraag naar warm water. Deze gasloze en goed geïsoleerde woningen worden uitgerust met zonnepanelen en zijn zeer duurzaam. Welk woningtype u ook kiest, u kiest voor een woning die ruim is opgezet en voldoende ruimte biedt voor een inrichting naar uw smaak. 

Kreekrijk, de nieuwste woonwijk van Assendelft
Kreekrijk ligt vlakbij natuur, luttele auto- of treinminuten van het gezellige centrum van Zaandam en Amsterdam, authentieke dorpjes, heerlijk schone stranden en historische polder landschappen. Kreekrijk is een complete woonwijk met alles in de buurt wat u nodig heeft.  Het winkelcentrum de Saen biedt u een keur aan winkels voor dagelijkse boodschappen, mode en lifestyle. In het winkelcentrum zit ook een zorgcentrum met huisartsen, verloskundigen, fysiotherapeut en specialisten van het Zaans Medisch Centrum.
Verkeersveiligheid en speelvoorzieningen zijn speerpunten in de aanleg van Kreekrijk. Er is een basisschool voorzien in de wijk zelf. Lopen naar school, wandelen richting de sportvelden, spelen op straat, varen naar het avontuur… Kreekrijk wordt een kinderparadijs! Tieners vinden net zo gemakkelijk hun weg naar het middelbaar onderwijs. Op slechts een paar minuten fietsen worden in verschillende scholengemeenschappen de niveaus van vmbo tot en met vwo geboden. 

Online inschrijving is gestart! Vanaf nu is het mogelijk om u in te schrijven voor het project en uw voorkeur voor een woning kenbaar te maken. Inschrijven voor een woning kan door het inschrijfformulier in je woonaccount kenbaar te maken. De inschrijftermijn sluit op zondag 27 juni 23:59 uur. Hierna zal de toewijzing plaatsvinden en beginnen we de eerste verkoopgesprekken. 

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wijdevilla's Assendelft
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
25
Prijs
€ 750.000,- tot € 925.000,-
Type woningen
Geschakeld, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden