Brokking aan de Zaan Sluiswoningen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zaanstad - Wormerveer
Actueel aanbod

€ 422.840,- tot € 550.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
86 - 129m2
Inhoud
230 - 350m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Alle Sluiswoningen in project Brokking aan de Zaan in Wormerveer zijn inmiddels verkocht!

De inschrijving is gesloten en inmiddels zijn alle 10 bijzondere sluiswoningen in Brokking aan de Zaan, Wormerveer, toegewezen. Met Brokking aan de Zaan is de noordelijke Zaanoever ingrijpend getransformeerd van industrieel gebied naar aantrekkelijke woonwijk. Deelplannen De Tuinen en Het Arsenaal naderen hun voltooiing. Zowel de tijd als de grond zijn rijp voor de volgende fase. 

De Sluiswoningen
Rond de oude fabriek uit 1930 zijn eilanden gerealiseerd waardoor het water van de Zaan verder reikt en de woningen van de eerste plandelen directe oeververbinding hebben. De Sluiswoningen markeren het aanzicht van de wijk vanaf de Noorddijk. De stijl is geïnspireerd op Het Arsenaal, de duurzaamheid meet zich aan De Tuinen. Best of both worlds, binnen bereik!

Binnen wonen
De Sluiswoningen kennen twee varianten. De tussenwoningen krijgen drie volwaardige woonlagen en een riante 130 m2 woonplezier. Dat betekent vier slaapkamers van elk minimaal 14 vierkante meter! Living en leefkeuken krijgen beneden volop de ruimte. Ditzelfde geldt voor de kopwoningen, met twee woonlagen, drie slaapkamers en een inpandige berging op de begane grond. 

Buiten leven
Alle Sluiswoningen worden aan twee kanten omsloten door tuin. Zo wordt elk zonuur benut om te genieten. Dubbele openslaande deuren leiden naar de buitenruimte, waar voor de tussenwoningen een separate berging wordt gerealiseerd. 

Bereikbaarheid
Brokking aan de Zaan ligt aan de Noorddijk in Wormerveer, gemeente Zaanstad. De dijk leidt naar het pittoreske Westknollendam, met de gezellige jachthavens en restaurants aan het water. Wormerveer biedt alle gezinsvoorzieningen, zowel onderwijs, boodschappen, sport en spel zijn dichtbij. Forenzen vinden snel hun weg. Binnen 20 minuten rijden zij op de ring A10. 

Meer informatie

Kenmerken

Project
Brokking aan de Zaan Sluiswoningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10
Prijs
€ 422.840,- tot € 550.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden