Oostzijderpark - Woonveld D - Meiboom

Zaanstad - Zaanstad
Toekomstig aanbod

€ 347.500,- tot € 599.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
67 - 129m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Meiboom, de eerste fase van gebiedsontwikkeling Oostzijderpark gaat binnenkort in verkoop!

Met appartementen in maat M tot XXL, met een afmeting van 67 m2 tot en met 129 m2, vind je in Meiboom altijd wel een appartement dat bij jouw woonwensen past. Kies voor een appartement met één of drie slaapkamers.

De omringende parklaan heeft een breed trottoir en een heel brede groenstrook en daardoor is Meiboom ook omgeven door bomen. Je woont zo bijna het hele jaar heerlijk in het groen. Dat het station op loopafstand ligt, maakt de ligging compleet!

Je kunt je nu inschrijven voor een appartement naar keuze. Bekijk het aanbod en de verkoopdocumenten op de website. Zodra je inschrijving voor één of meerdere bouwnummers is voltooid, ontvang je een bevestiging per e-mail.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oostzijderpark - Woonveld D - Meiboom
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
24
Prijs
€ 347.500,- tot € 599.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden