Honigfabriek

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zaanstad - Koog aan de Zaan
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen met industrieel karakter
Stoer en eigentijds wonen op een unieke plek aan de Zaan, dat is De Bij. Deze voormalige fabriek van Honig wordt omgebouwd tot 95 moderne appartementen en lofts. Het industriële karakter blijft in de 21 Lofts behouden. De 74 appartementen worden juist compleet nieuw gebouwd in een moderne, eigentijdse stijl.

De appartementen in de oude Honigfabriek
Wonen in een strak en modern appartement op een historische locatie met een industrieel karakter? Kies dan voor een van de 74 nieuwbouw-appartementen van De Bij. Er komen 5 verschillende types, verdeeld over twee- en driekamerappartementen. Deels aan het water, deels aan de straatkant met een gezamenlijke binnenplaats.

De appartementen

Er komen 45 twee- en driekamerappartementen aan de straatzijde en deze hebben een sterke binding met de bedrijvigheid van Oud Koog. 29 driekamerappartementen komen aan de waterkant. De appartementen zijn gemakkelijk bereikbaar met een lift.

In De Bij komen 21 lofts op een unieke locatie: pal aan het water in de voormalige Honigfabriek. Een moderne woning maar met de kenmerkende industriële look van een oud fabriekspand. Geen strak gestucte muren of spiegelgladde vloer maar stalen balken, dikke bouten en baksteen zichtbaar in de muur. Er zijn lofts op één verdieping en er zijn lofts verdeeld over twee verdiepingen, inclusief een mooie vide. De verdiepingen hebben een balkon vanaf waar je uitzicht hebt over de Zaan. Bijna elke loft is uniek: er komen maar liefst 15 verschillende types.

Voor meer informatie zie de Projectsite: www.honigfabriek.com

Meer informatie

Kenmerken

Project
Honigfabriek
Woningen
0 van 95 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden