Gasfabriekterrein

Zaanstad - Krommenie
Toekomstig aanbod

€ 120.000,- tot € 400.000,-
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 140m2

Over dit project

Uw buurt de groenste en fijnste buurt in de Zaanstreek. Waar u samen met buurtgenoten geniet van de omgeving, de rust en elkaar. Dat kan met De Tuinen, het plan van Ooms Bouw & Ontwikkeling voor het voormalig gasfabriekterrein. Of u nu een jong gezin hebt of alleenstaande oudere bent. Diverse (sociale) woningen en appartementen zijn zo op elkaar afgestemd dat er flink wat ruimte is voor ontspanning en ontmoeting. Zo grenzen woningen aan centrale ontmoetingstuinen, speeltuinen en moestuinen. Ook kent De Tuinen een sfeervolle buurthuiskamer grenzend aan de rozentuin, waar u als bewoner lekker in de zon kunt zitten, tuinieren of lunchen.

De inrichting, vormgeving en beheer van De Tuinen ontwikkelen wij in co-creatie met u en uw buurtgenoten. Samen zorgen we voor een duurzame, veilige, toegankelijke, maar boven alles mooie en fijne plek om te wonen, ontmoeten, leven en spelen. Het is onze missie een gezonde, comfortabele, sociale en toekomstbestendige leefomgeving te creëren voor iedereen. Zo verbinden we tuinen met woonplezier, jong met oud en vandaag met morgen.

Project de Tuinen is 1 van de 3 mogelijke plannen die op het gasfabriekterrein gerealiseerd gaat worden. Na de zomer wordt hierover meer duidelijkheid verwacht. Vanaf nu kunt u zich inschrijven als geïnteresseerde! Wanneer er concrete ontwikkelingen zijn ontvangt u hierover automatisch bericht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gasfabriekterrein
Koopwoningen
34
Huurwoningen
15
Prijs
€ 120.000,- tot € 400.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin, Tuin Rondom
Eigendom
Huur, Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden