Kooger Hem

Zaanstad - Koog aan de Zaan
Actueel aanbod

€ 345.000,- tot € 357.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
75 - 115m2
Kaveloppervlak
50 - 70m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Unieke kans! Wonen op een historische plek met uitzicht op de Zaan.

Bouwbedrijf Somass, specialist in Zaanse houtbouw, maakt het mogelijk. In de omgeving ‘Koogersluis’ in Koog aan de Zaan bouwen zij vijf traditionele Zaanse woningen. Dé kans om te wonen in een Zaanse parel op een geweldige locatie.

De omgeving ‘Koogersluis’ heeft een enorme metamorfose ondergaan. Zo zijn herberg De Waakzaamheid en pakhuis Asia inmiddels geheel gerestaureerd, is er een ruime steiger aangelegd en wordt binnenkort de voormalige sluisgang hersteld. Als sluitstuk gaat Somass op deze historische plek vijf grondgebonden traditioneel Zaanse woningen bouwen.

Drie woningen worden aan de sluiszijde gebouwd in een pakhuis zoals er in vroeger eeuwen gestaan zou kunnen hebben. Deze pakhuiswoningen hebben uitzicht op rivier de Zaan, de ‘Waakzaamheid’ uit 1626 en de prachtige appartementen die in de voormalige feestzaal van de Waakzaamheid zijn gerealiseerd. De twee woningen aan de Lagedijk worden gesitueerd in een statig, twee verdiepingen tellend Zaans herenhuis.

Het bijzondere aan dit plan is dat het gebouwd gaat worden onder ‘Particulier opdrachtgeverschap”. Dat wil zeggen dat de kopers in samenspraak met bouwbedrijf Somass opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouwproject. Uniek is dat alle kopers inspraak hebben in zaken als indeling en afwerkingsniveau van hun eigen droomhuis.

Uniek wonen op een unieke plek, wie wil dat nu niet! Bekijk de brochure voor meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kooger Hem
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
5
Prijs
€ 345.000,- tot € 357.500,-
Type woningen
Geschakeld

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden