Kreekrijk-Noorderkade

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zaanstad - Assendelft
Actueel aanbod

€ 520.000,- tot € 649.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
149 - 174m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

WONEN OP EEN SCHIEREILAND? DAT KAN IN DE 15 WATERVILLA'S IN KREEKRIJK-NOORDERKADE!
NOG ENKELE TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN BESCHIKBAAR!

KREEKRIJK
Kreekrijk is de nieuwste woonwijk van Assendelft, gelegen naast Saendelft. In Kreekrijk worden circa 950 woningen in een Zaanse architectuurstijl gerealiseerd. Het project Noorderkade bestaat uit 15 riante villa's met een tuin aan het water.

DE TWEE SCHIEREILANDEN
Noorderkade is het nieuwe deelgebied van Kreekrijk waar op twee schiereilanden 12 luxe twee-onder-één-kapwoningen en 3 comfortabele vrijstaande woningen aan het water worden gerealiseerd. Gescheiden van Saendelft door een ruime waterpartij en omgeven door het park en de polder is het hier heerlijk wonen!

TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN. NOG ENKELE BESCHIKBAAR!
De 12 twee-onder-een-kapwoningen liggen aan het begin van de schiereilanden en hebben allemaal een tuin aan het water. Op de ruime kavels wordt bij elke woning een garage en twee parkeerplaatsen gerealiseerd. Optioneel kunt u een houten vlonder aan het water realiseren.
De entree van de woningen bevindt zich aan de zijkant waardoor de begane grond wordt opgesplitst in een ruime leefkeuken en een riante woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De verdiepingshoogte op de begane grond is extra hoog, circa 2,8 m, waardoor de ruimte nog groter aanvoelt! Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer met zwevend toilet, dubbele wastafel, betegelde douchehoek en ligbad. De zolderverdieping is optioneel naar eigen smaak in te delen.

VRIJSTAANDE WONINGEN. VERKOCHT.
Op de koppen van de schiereilanden worden 3 vrijstaande woningen aangeboden. De woningen hebben een kenmerkende Zaanse architectuur en worden gerealiseerd op ruime kavels die aan twee kanten omringd worden door water. Aan de zuidkant is de kopgevel voorzien van een heerlijk balkon over het water.
De woningen hebben hun entree aan de straatkant met daarachter een ruime hal met toiletruimte, technische ruimte en de trap naar de eerste verdieping. Aan de waterkant bevindt zich een ruime woonkamer met aan twee kanten zicht op het water. Aan de andere kant van de hal is de riante leefkeuken. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers, een separate toiletruimte en een compleet ingerichte badkamer met een betegelde douchehoek, wastafel en ligbad.

COMFORT, LUXE EN ENERGIEZUINIG
Comfort en luxe horen bij deze woningen! De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, die is aangesloten op een warmtepomp. Deze voorziet ook in de vraag naar warm water. Deze gasloze en goed geïsoleerde woningen worden uitgerust met zonnepanelen en zijn energiezuinig. De woningen worden gerealiseerd met een EPC-streefwaarde van 0,0.

LIGGING IN DE REGIO, ASSENDELFT
Assendelft is centraal gelegen aan de rand van de Zaanstreek. Kreekrijk ligt in de Zaanse polder, mooi in het groen maar toch dichtbij de gezellige stadscentra van Zaandam, Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. De nieuwe woonwijk is goed bereikbaar via het dichtbij gelegen treinstation Krommenie-Assendelft of met de auto via de N8. A9 en A8.

Er zijn nog slechts twee woningen te koop beschikbaar. Neem voor meer info gerust contact op met Bert van Vulpen makelaars, via 075-6472050, of nieuwbouw@bertvanvulpen.nl

Ga voor meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijving naar www.kreekrijk-noorderkade.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kreekrijk-Noorderkade
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15
Prijs
€ 520.000,- tot € 649.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Supermarkt, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden