Zaanse Oever

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zaanstad - Zaandam
Toekomstig aanbod

€ 395.000,- tot € 900.000,-

Over dit project

AAN DE ZAANSE OEVER WORDEN 19 MODERNE WONINGEN GEBOUWD. EEN UNIEKE WIJK AAN DE KALVERRINGDIJK IN ZAANDAM, MET RUIME KAVELS EN EEN WEIDS UITZICHT OVER DE KALVERPOLDER.

De aanlegsteiger in de achtertuin geeft je alle vrijheid om de Zaan te verkennen per sloep, zeilboot of SUP. De roeivereniging is aan de overkant gevestigd.

Liever vaste grond onder de voeten? De natuurgebieden Kalverpolder en Engewormer met uitgestrekte polders grenzen vrijwel direct aan jouw voortuin. De perfecte uitvalsbasis voor de (hard)loper en fietser.

DE VERSCHILLENDE RESTAURANTS EN CAFE’S DIE ZAANDAM RIJK IS LIGGEN OP LOOP- EN FIETSAFSTAND, OOK VOOR DE DAGELIJKSE VOORZIENINGEN IS DE AUTO NIET NODIG.

De middelbare school ligt op fietsafstand en de bakker en supermarkt liggen aan de overkant van het water waar je over de Zaanse Schans zo naar toe fietst.

Ook voor de wat verdere tripjes en het woon-werkverkeer is aan de auto gedacht. De woningen hebben allemaal 2 eigen parkeerplekken en met circa 11 minuten zit je op de Ringweg van Amsterdam.

Meld je aan en kijk voor meer informatie op http://www.zaanseoever.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zaanse Oever
Koopwoningen
19
Prijs
€ 395.000,- tot € 900.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden