Zaanse Oever

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zaanstad - Zaandam
Actueel aanbod

€ 395.000,- tot € 900.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 222m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Alle woningen zijn verkocht!

19 MODERNE WONINGEN OP EEN DROOM-LOCATIE!
De Zaanse Oever wordt een intiem wijkje met een rijke variatie aan woningtypen. De woningen liggen op riante kavels. Aan de Zaan met uitzicht over de rivier. Aan de Kalverringdijk met uitzicht over de groene polder. Of een combinatie van beide.

HET VRIJE GEVOEL VAN GROEN EN WATER
Zaanse Oever is opgezet als een besloten gebiedje waar de bewoners kunnen genieten van rust, ruimte en vrije vergezichten. Weg van de drukte van de stad. Het gevoel van echt buiten zijn. Op een uniek plekje in de polder bij Zaandam, aan de Kalverringdijk, worden negentien woningen gebouwd. Modern, maar wel met een nostalgisch tintje. Bij drie van de negentien woningen aan de Zaanse Oever is de gevel van steen, bij de andere zestien van hout. Deze houtbouw verwijst naar de traditionele Zaanse stijl, maar krijgt een eigentijdse invulling met betrekking tot architectuur, comfort en duurzaamheid.

De woningen met een stenen gevel zijn geïnspireerd op de pakhuizen langs de Zaan. In deze nijvere streek zijn wonen en werken altijd hand in hand gegaan, en dat is vandaag de dag niet anders. Zo ligt vlak naast de Zaanse Oever de scheepswerf Claasen Shipyards, waar oogverblindend mooie schepen worden gebouwd voor de internationale jetset – net als in de 17e eeuw.
TRADITIONELE ARCHITECTUUR MET EEN MODERNE TWIST
De negentien woningen zijn verdeeld over maar liefst zes verschillende typen. Binnen de diverse woningtypen zijn variaties aangebracht, om het totaalbeeld zo afwisselend mogelijk te maken. Daarbij is het ook mogelijk om te kiezen uit een uitgebreid pakket aan opties om uw woning nog ‘eigener’ te maken.

Zomaar wat pluspunten:
• Ligging met uitzicht op de Zaan en/of uitzicht op de polder
• Keuze uit een voor- en een zijentree
• De verschillende gevels en oriëntaties maken elk bouwnummer uniek.
• Volop variatie in materiaal- en kleurgebruik

DE KLEUREN BEPALEN HET BEELD
Iets verder ten zuiden van de Zaanse Oever ligt de Zaanse Schans, na het Van Goghmuseum de grootste publiekstrekker van Nederland. Dit is altijd een karakteristiek groen gebied geweest, met molens, huizen en andere gebouwen in uitgesproken tinten. Het beeld wordt hier bepaald door de kleuren. Net als op de Zaanse schilderijen die laten zien hoe kleurrijk de Zaanse houtbouw in het verleden was.

VOORZIENINGEN VOOR JONG EN OUD
De Zaanse Oever is ook ideaal voor gezinnen met kinderen. In de nabije omgeving vindt u volop voorzieningen. Zoals:
– Een basisschool
– Diverse sportverenigingen
– Een roeivereniging pal aan de overkant
– Een supermarkt
– Diverse winkelcentra in Zaandam
– De voorzieningen van Wormer
– Op een half uurtje rijden: Amsterdam
– De horeca van o.a. de Zaanse Schans

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zaanse Oever
Koopwoningen
19
Prijs
€ 395.000,- tot € 900.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden