De Dansschool

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zaanstad - Assendelft
Actueel aanbod

€ 395.000,- tot € 565.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 150m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

PROJECT DE DANSSCHOOL
Op de plek waar vroeger de Dansschool gevestigd was aan de Dorpsstraat, worden 21 nieuwbouwwoningen met een moderne en Zaanse uitstraling ontwikkeld. Achter de lintbebouwing van de historierijke Dorpsstraat. Het project bestaat uit negen semi-vrijstaande woningen (type Salsa) en twaalf rijwoningen (type Tango). Deze woningen liggen aan een rustig woonerf met beplanting.

KWALTITATIEF EN DUURZAAM BOUWEN
Door het gebruik van hoogwaardige materialen en het toepassen van een bovengemiddeld afwerkingsniveau, worden de woningen net even mooier en beter uitgevoerd dan gebruikelijk is in de markt. Om in te spelen op toekomstige ontwikkelingen, wordt er geen gasaansluiting meer geplaatst in de woningen! Warm water en verwarming worden opgewekt door een bodem-warmtepomp! Afgifte van verwarming vindt plaats via vloerverwarming.

OPTIEPAKKETTEN
Een aantal opties zijn al voor u uitgewerkt. De uitbreidingsmogelijkheden verschillen per woning en staan op de verkooptekeningen. Bij alle vrijstaande woningen en rijwoningen is het mogelijk de begane grond uit te breiden met een uitbouw aan de achterzijde. Bij de woningen met een grote berging kunt u er ook voor kiezen om een gedeelte van de berging bij de woonkamer te voegen.
In enkele gevallen is het ook mogelijk een dakkapel te plaatsen. Of dit mogelijk is, is afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat de woning nodig heeft en de plaatsing van deze zonnepanelen. De makelaar en de kopersbegeleider kunnen u meer vertellen over de uitbreidingsmogelijkheden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Dansschool
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
21
Prijs
€ 395.000,- tot € 565.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden