De Dansschool

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zaanstad - Assendelft
Actueel aanbod

€ 335.000,- tot € 565.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 150m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

LAATSTE KANS:
ER IS NOG ÉÉN BOUWNUMMER BESCHIKBAAR, SALSA-TYPE BOUWNUMMER 19, KOOPSOM € 520.000,- V.O.N.

PROJECT DE DANSSCHOOL
Op de plek waar vroeger de Dansschool gevestigd was aan de Dorpsstraat, worden 21 nieuwbouwwoningen met een moderne en Zaanse uitstraling ontwikkeld. Achter de lintbebouwing van de historierijke Dorpsstraat. Het project bestaat uit negen semi-vrijstaande woningen (type Salsa) en twaalf rijwoningen (type Tango). Deze woningen liggen aan een rustig woonerf met beplanting.

KWALTITATIEF EN DUURZAAM BOUWEN
Door het gebruik van hoogwaardige materialen en het toepassen van een bovengemiddeld afwerkingsniveau, worden de woningen net even mooier en beter uitgevoerd dan gebruikelijk is in de markt. Om in te spelen op toekomstige ontwikkelingen, wordt er geen gasaansluiting meer geplaatst in de woningen! Warm water en verwarming worden opgewekt door een bodem-warmtepomp! Afgifte van verwarming vindt plaats via vloerverwarming.

TYPE SALSA, 9 SEMI-VRIJSTAANDE WONINGEN, verkoopprijs vanaf € 520.000,- v.o.n.
De woningen zijn vrijstaand, maar zijn aan elkaar verbonden via grote bergingen. Ze hebben een ruime kavel aan het water met een eigen parkeerplaats en bevinden zich aan het einde van een rustig woonerf.
De woningen hebben hun entree aan de voor- of zijkant. Deze entree komt uit in de hal, welke toegang biedt tot de woonkamer en een toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. De lichte woonkamer heeft aan de voorzijde van de woning een open keuken en aan de achterzijde een ruim leefgedeelte. Middels openslaande deuren is de achtertuin te bereiken. Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang aan drie slaapkamers en aan een compleet ingerichte badkamer. De badkamer is standaard voorzien van een ligbad, betegelde douchehoek, wasbak met mengkraan, elektrische decorradiator en een zwevend toilet. De zolderverdieping is optioneel, naar eigen smaak in te delen.
Comfort en een modern Zaans uiterlijk horen bij deze woningen! De hele woning is voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp om uw woning en water te verwarmen.

TYPE TANGO, 12 RIJWONINGEN, verkoopprijs vanaf € 335.000,- v.o.n.
De gemetselde gevels met koperkleurige details, sieren deze woningen. De achtertuinen van deze woningen zijn gesitueerd op het zuidoosten en zijn bereikbaar via een achterpad. De voorzijde van de woningen is gelegen aan het woonerf.
De begane grond bestaat uit een hal met toiletruimte en een ruime woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer geven de openslaande deuren toegang tot de tuin met berging. Op de eerste verdieping biedt een overloop toegang tot drie slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. De badkamer is voorzien van douchehoek, wastafel met mengkraan, elektrische decorradiator en een zwevend toilet. De zolderverdieping is optioneel, naar eigen smaak in te delen.

OPTIEPAKKETTEN
Een aantal opties zijn al voor u uitgewerkt. De uitbreidingsmogelijkheden verschillen per woning en staan op de verkooptekeningen. Bij alle vrijstaande woningen en rijwoningen is het mogelijk de begane grond uit te breiden met een uitbouw aan de achterzijde. Bij de woningen met een grote berging kunt u er ook voor kiezen om een gedeelte van de berging bij de woonkamer te voegen.
In enkele gevallen is het ook mogelijk een dakkapel te plaatsen. Of dit mogelijk is, is afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat de woning nodig heeft en de plaatsing van deze zonnepanelen.
De makelaar en de kopersbegeleider kunnen u meer vertellen over de uitbreidingsmogelijkheden.

AANVULLENDE INFORMATIE TREFT U AAN OP DE PROJECTSITE.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Dansschool
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
21
Prijs
€ 335.000,- tot € 565.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden