Gouwpark

Zaanstad - Zaandam
Actueel aanbod

vanaf € 325.000,-
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
45 - 200m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

GOUWPARK - Wonen in een nieuwe, ruime wijk

Wonen in een prachtige parkachtige omgeving aan de rivier de Gouw en grenzend aan het In 't Veldpark.
Gouwpark is een plek waar iedereen snel thuis is. Een buurtje op zich in een parkachtige omgeving met veel buitenruimte en groen. Gezinnen hebben hier alle ruimte en een stevige basis. Kinderen kunnen veilig op de fiets naar sportverenigingen en scholen. En ouders zitten zo op de snelweg naar hun werk. Een frisse neus haal je in het naastgelegen park of langs de rivier de Gouw waar een deel van de woningen aan ligt. Je woont op een steenworp afstand van het centrum, maar bent ook zo in Amsterdam.

Locatie
Gouwpark is prachtig gesitueerd aan de oevers van rivier de Gouw en het aangrenzende Burgemeester In’t Veldpark met haar Heemtuin. Het centrum van Zaandam is vijf minuten fietsen en de uitvalswegen naar Amsterdam, Haarlem en Den Haag zijn makkelijk en goed bereikbaar.

Voorzieningen
In de directe omgeving van Gouwpark vind je op loopafstand vele scholen, sportverenigingen, winkels, het Zaans Medisch Centrum met haar nieuwe zorgboulevard. En natuurlijk heel veel groen en water om lekker te wandelen, te vissen of te gaan varen.

Verscholen in het groen, tijd om ontdekt te worden
Gouwpark krijgt een brede variëteit aan type woningen. PPHP (het architectenbureau van architect Sjoerd Soeters) heeft een moderne, duurzame en zeer gevarieerde wijk ontworpen met appartementen, veranda-woningen, laanwoningen, hofwoningen, twee-onder-een-kappers en vrijstaande woningen. Kortom, een plek waar iedereen zich snel thuis voelt.

Duurzaamheid
Met veel buitenruimte, bomen en groen doen we veel om Gouwpark op duurzame wijze en toekomstbestendig te ontwikkelen. Dat zie je straks ook terug in de gebruikte materialen. Alle woningen worden, vanzelfsprekend, gasloos uitgevoerd en aangesloten op een duurzaam warmtenet. En dat levert u uiteindelijk meer op dan alleen maar een mooi huis.

Geïnteresseerd om hier te komen wonen? Ga dan snel naar www.gouwpark.nl voor meer informatie en om je in te schrijven!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gouwpark
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Koopwoningen
112
Huurwoningen
125
Prijs vanaf
€ 325.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Bijkeuken, Kantoor
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Verwarming
Warmtenet
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Golfbaan, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden