Oostzijderpark

Zaanstad - Zaandam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Oostzijderpark is niet zomaar een nieuwbouwproject in Zaandam. Dit wordt een levendige wijk. Een wijk waar stedelijkheid, ruimte, comfort én bereikbaarheid samenkomen. Het is 5 minuten fietsen van het centrum van Zaamdam. 20 minuten treinen naar Amsterdam. De rijkdom van wonen in de stad, maar het heerlijke landschap van Noord-Holland en de Zaan in je achtertuin.

Locatie

De wijk wordt gerealiseerd omt op het oude veld van VVZ, aan de rand van knooppunt Zaandam, wat betekent dat je in no time op de A7 en A8 rijdt. Station Kogerveld ligt aan de rand van de wijk. Hiermee is Oostzijderpark bijzonder gunstig gelegen.

Stedenbouw & architectuur

We ontwikkelen woningen die een stedelijk karakter hebben. De gevels wisselen elkaar af en binnen in de huizen wordt er creatief gekeken naar de beschikbare ruimte. Splitlevel zorgt voor unieke doorkijkjes in de woningen. Je hebt direct een andere woonbeleving dan in een rijtjeshuis.

Ook is er ruimte voor meer dan wonen alleen. Denk aan een creatieve plek zoals een atelier of een kantoor om te kunnen werken aan huis. Ruimtelijk en toch stedelijk. Weekend? Zoek lekker het water op. Comfortabel en bereikbaar, dat is waar Oostzijderpark voor staat. Hier wil je zijn.

Stand van zaken
Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden.

Oostzijderpark is een gezamenlijke ontwikkeling van Timpaan uit Hoofddorp en Ontwikkeladviseur uit Amsterdam.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oostzijderpark
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Koopwoningen
190
Huurwoningen
190
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden