Lokaal nieuws donderdag 16 mei 2024 Bron: De Velden Kreekrijk

Verkoop fase 3 gestart!

Wonen aan het water? Jouw droom kan werkelijkheid worden, want de 3e fase van nieuwbouwproject De Velden Kreekrijk is gestart! In Kreekrijk komt deelproject De Velden tot bloei. Het plan omvat 55 comfortabele energiezuinige en duurzame eengezinswoningen. De 3e fase bestaat uit 8 twee-onder-een-kapwoningen helemaal in het teken van eigentijds comfort met o.a. een zeer energiezuinige bodemwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming, -koeling en een zonnepanelenpakket. Wil jij ook méér huis en veel minder maandlasten voor energie en onderhoud? Dan is een nieuwbouwhuis met label A++++ in De Velden zeker iets voor jou.
 

DE VELDEN KREEKRIJK - FASE 3 - KOOPSOM VANAF € 675.000,- V.O.N.
De twee-onder-een- kapwoningen zijn gelegen aan het water, met tuinen op de zonzijde, in knusse straatjes met volop bomenpracht en groen. Net als bij een traditioneel Zaans dorp kenmerkt De Velden zich door veel variatie in woningtypen, ligging en gevelarchitectuur. Kijk eens naar het veelzijdige metselwerk, de houtlook-elementen en de karakteristieke gevelkleuren, met het kenmerkende Zaanse groen. 

De kenmerken:

Met een woonoppervlak van 157 tot wel 177 vierkante meter verdeeld over drie woonlagen bieden de woningen volop leefruimte voor het hele gezin. 
De bouwnummers 63 t/m 68 worden standaard uitgevoerd met een aanbouw van 2.40 m diep voorzien van openslaande deuren (nog niet zichtbaar in de impressies).  
Doordat ook de tweede verdieping is ingedeeld, beschik je over 5 (slaap)kamers. 
Individuele bodemwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming en -koeling
Casco badkamer, toilet en keuken waardoor je na de sleuteloverdracht de woning volledig naar eigen wens kan afwerken.
Nagenoeg energieneutraal dankzij extra zonnepanelen, goed geïsoleerd en triple glas

WIL JE OOK WONEN IN DE VELDEN KREEKRIJK?
Schrijf je dan in VOOR 30 MEI 12:00 UUR, via het digitale inschrijfformulier in jouw account. Alle belangrijke verkoopdocumentatie vind je op de website bij de downloads. Vragen? Neem gerust contact met ons op! 
 

Meer weten over De Velden Kreekrijk

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden