Lokaal nieuws woensdag 10 april 2024 Bron: Vrije kavels Kreekrijk

Laatste kavels vrije kavels

Wil jij jouw droomhuis zelf bouwen in Assendelft? Dan is dit je kans! Op het noordelijke eiland van Kreekrijk zijn kavels gereserveerd voor vrijstaande villa’s.

Ben je klaar om zelf een huis te (laten) bouwen, helemaal volgens jouw eigen inzichten? Of heb je al een voorkeur voor één van speciaal voor de vrije kavels in Kreekrijk gemaakte voorontwerpen? 

Dit is je laatste kans op een bouwkavel in Assendelft. Binnenkort komen de laatste kavels van Kreekrijk beschikbaar in verschillende oppervlaktes. Heb je interesse? Neem direct contact op met één van de makelaars: Bert van Vulpen (075) 647 20 60 of Brantjes Makelaars (075) 640 18 88. Of maak een account aan via het inschrijfformulier.
 

Meer weten over Vrije kavels Kreekrijk

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden