Lokaal nieuws woensdag 10 april 2024 Bron: Vrije kavels Kreekrijk

START VERKOOP 18 APRIL

Dit is jouw aller laatste kans op een bouwkavel binnen Kreekrijk Assendelft! Fase 2 gaat 18 april in verkoop. In deze laatste fase van de Vrije Kavels in Kreekrijk liggen alle kavels direct aan het water. De kavels variëren van 375 m2 tot 853 m2 en bieden alle ruimte voor jouw woonwensen. De koopsommen zijn vanaf € 299.000 tot € 570.000 v.o.n.

Ga het pionierschap aan met je eigen architect óf kies uit een van de voorontwerpen die voor jou zijn uitgewerkt. De vrije kavels in Kreekrijk bieden ruimte voor een gevarieerd architectuurpakket. Elke woning wordt uniek!

Meer weten en wil je alvast de sfeer proeven?
Donderdag 18 april a.s. van 19:00 tot 20:30 uur ben je van harte welkom bij Atlethiekvereniging Lycurgus aan de Jaap Bootpad in Assendelft. De verkopende makelaars hebben de verkoopdocumentatie documentatie beschikbaar.

Wij vertellen je dan graag alles over het laten bouwen van jouw droomvilla in Kreekrijk.

Met vriendelijke groet,
Team Vrije Kavels Kreekrijk

 

Meer weten over Vrije kavels Kreekrijk

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden