Lokaal nieuws dinsdag 17 mei 2022 Bron: Hazenleger Zaandam

Verkoop in volle gang

De verkoop van de 18 woningen in "Wonen in het Hazenleger" is in volle gang.

De verkoop van de 18 woningen in "Wonen in het Hazenleger" is in volle gang. Interesse in een woning? Schrijf je dan in of neem contact op met de makelaar.

Alle verkoopdocumentatie is te downloaden op de website. Ook kun je dan in jouw account het digitale inschrijfformulier vinden. 

Hoe de inschrijving precies verloop lees je in de voorwaarden van inschrijving. 

Hoe schrijf ik mij in voor een woning?

Login in je persoonlijke account
Ga naar Digitaal Inschrijfformulier
Vul de 4 stappen van het inschrijfformulier zo compleet mogelijk in en eindig met een digitale handtekening
Stuur het formulier in

Voor de inschrijving moeten ook enkele financiële gegevens of een hypotheekverklaring worden gegeven. Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te stroomlijnen, kijken we naar jouw inkomen. De hoogte van je inkomen is niet bepalend voor de toewijzing, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy.

Meer weten over Hazenleger Zaandam

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden