Lokaal nieuws dinsdag 26 april 2022 Bron: De Velden Kreekrijk

Inschrijving geopend

Ook wonen in het water- en groenrijke De Velden? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, van de ruim opgezette...

Op zoek naar een duurzame woning? Prachtig gelegen tussen het water en groen? Dichtbijvoorzieningen? Kijk eens bij het aanbod in het nieuwbouwproject De Velden in Kreekrijk. Dit project voldoet aan al deze wensen en nog tal van andere.

Uitgelicht

Er zijn nog een aantal mogelijkheden. Bouwnummer 52 lichten we hier voor je kort toe. Dit stijlvolle hoekhuis met topgevel is gelegen aan een autoluwe straat met twee parkeerplekken op eigen terrein. De woning heeft drie slaapkamers, een ruime woonkamer en keuken en eenwoonoppervlak van circa 134 m². Een sfeervol en luxe hoekwoning geïnspireerd op de Zaanse architectuur.

De verkoopprijs bedraagt € 620.000 vrij op naam, inclusief 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, een complete badkamer, vloerverwarming, triple beglazing en een bodemwarmtepomp. De makelaar vertelt je graag meer over de mogelijkheden voor aankoop van een woning in De Velden Kreekrijk.

Bekijk hier het totale woningaanbod van De Velden in Kreekrijk.

Meer weten over De Velden Kreekrijk

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden