Lokaal nieuws woensdag 06 april 2022 Bron: Wonen in de Vlusch

7 april om 16:00 uur start de verkoop!

Wij hebben goed nieuws. De verkoop gaat al starten op donderdag 7 april om 16:00 uur. De website zal bij de start van de verkoop zijn aangevuld met verdere informatie zodat je een goede keuze kan maken voor een bouwnummer naar je voorkeur! 

Zodra de digitale verkoop start, is het inschrijfformulier beschikbaar op de website. Vul deze zo volledig mogelijk in. In het inschrijfformulier kan je meerdere bouwnummers opgeven, een eerste, tweede of bijvoorbeeld derde voorkeur (uiteraard zelfs een tiende). De inschrijving sluit op donderdag 14 april om 23:59. 

Na de inschrijfperiode zullen de bouwnummers worden toegewezen. Indien je de gelukkige kandidaat bent, zullen wij je bellen en uitnodigen voor een nieuwbouwgesprek om het project en de woning nader toe te lichten. De kandidaten op de reservelijst zullen van ons een mail ontvangen.

Vragen? Bel of mail ons gerust!

Hartelijke groet,
Bert van Vulpen makelaars + hypotheken
nieuwbouw@bertvanvulpen.nl
075 - 647 2060

Meer weten over Wonen in de Vlusch

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden