Lokaal nieuws maandag 13 december 2021 Bron: Hazenleger Zaandam

Informatieavond

Op 25 januari 2022 jl. hebben wij een digitale informatieavond gehouden. 

Het is enige tijd stil geweest rondom de herontwikkeling van de voormalige Fordgarage aan de Zeemansstraat, Hazepad & Vinkenstraat. Wij hebben echter niet stilgezeten.

In juni 2019 hebben wij de toestemming ontvangen om af te wijken van het bestemmingsplan voor de bouw van 42 appartementen en 18 grondgebonden woningen, verdeeld over het gebied.

Inmiddels hebben een definitief ontwerp en hebben wij een aannemer geselecteerd. De plannen zijn op enkele kleine aanpassingen na gelijk aan het oorspronkelijke plan zoals we dat met de buurt hebben besproken. Recent hebben wij de vergunning voor de sloop en sanering van het gebied ook ontvangen en is de vergunning voor de bouw van de woningen aangevraagd.

Wij willen je graag informeren over de uitwerking van het plan, de planning, bouwwerkzaamheden en de verkoop van de woningen. Daarnaast beantwoorden we graag de vragen die je mogelijk hebt. 

We lichten het plan toe en gaan in op de procedure en de praktische gevolgen in jouw woonomgeving rondom de bouw. Tijdens de uitzending kun je ook jouw vragen stellen die we zoveel mogelijk direct behandelen. Hou daarvoor naast jouw beeldscherm ook een ander scherm bij de hand, zoals jouw telefoon. Via Mentimeter kun je dan jouw vragen kwijt. Dit werkt eenvoudig en zal tijdens de bijeenkomst worden toegelicht.

Op deze website verschijnen na afloop ook de presentatie en de meest gestelde vragen en antwoorden over het project en de bouw. Ook kunt u zich inschrijven als belangstellenden voor een woning of een appartement. Wij houden u dan op de hoogte van de vorderingen.

Als je er op de voor jouw bestemde avond niet bij kunt zijn maar wel graag op de hoogte blijft van de voortgang, kun je je ook inschrijven via deze website. Wij zetten jouw gegevens dan op de email verzendlijst voor informatie. Na afloop van de bijeenkomst sturen we de daar gedeelde informatie toe. Ook in de komende periode houden we je graag via de mail op de hoogte.

 

Meer weten over Hazenleger Zaandam

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden