Lokaal nieuws vrijdag 19 november 2021 Bron: Kogerweelde

Verkoop gestart!

Goed nieuws! De verkoop van Kogerweelde is gestart. De woningen liggen hartje Koog aan de Zaan, dichtbij de gezellige restaurantjes en met een supermarkt om de hoek. Ook het NS station van Koog aan de Zaan ligt op maar 350 meter. 

Inschrijven is mogelijk tot maandag 29 november 12:00 uur.

De 13 woningen zijn verdeeld over 3 woonblokken, elke woning heeft een eigen parkeerplaats en gezellige stadstuin. De woonoppervlakte varieert van 127m² tot en met 139m². Genoeg ruimte om samen of met het gezin te genieten. Elke woning beschikt over 4 slaapkamers. Dit kan gewijzigd worden naar 3 maar ook naar 5 slaapkamers. Bouwnummer 13 kan zelfs worden ingericht met een zesde kamer. De tweede verdieping biedt toegang tot het zonnige dakterras waar je heerlijk kan ontspannen. Via het meerwerk kan een 2e badkamer worden gerealiseerd op de 2e verdieping.

Revolutionair: in 2022 verhuizen naar je nieuwbouwwoning!
De energiezuinige woningen worden grotendeels gebouwd in de revolutionaire fabriekshal van aannemer Daiwa House Jan Snel. Dit heeft als groot voordeel dat de bouwtijd véél korter is dan bij een traditioneel bouwsysteem. Naar verwachting kan je al in 2022 verhuizen naar je nieuwe woning!

Online inschrijving gestart
Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor deze geweldige woningen en je definitieve voorkeur voor een woning kenbaar te maken. Inschrijven kan door het inschrijfformulier in je woonaccount volledig in te vullen. De inschrijftermijn sluit op maandag 29 november 12:00 uur.

Meer weten over Kogerweelde

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden