Lokaal nieuws donderdag 02 september 2021 Bron: Kogerweelde

Binnenkort in verkoop

Zeer binnenkort start de verkoop van project Kogerweelde! 13 gezinswoningen in het hart van Zaanstad, aan de Breedweer in Koog aan de Zaan. Kogerweelde is kleinschalig van opzet maar groots in vooruitzichten. Door moderne technieken vanuit de ervaren aannemer Jan Snel wordt er visionair gebouwd met als grootste voordeel een heel snel bouwproces en een zeer milieuvriendelijke woning. Verdeeld over drie woonblokken zullen zes hoek- en zeven rijwoningen van royaal eengezinsformaat worden gerealiseerd. Met vier ruime  slaapkamers, die door de rechtopstaande achtergevel gemakkelijk kunnen worden uitgebreid naar maar liefst vijf of zes slaapkamers. Twaalf woningen beschikken over een fijn dakterras (en bouwnummer 13 heeft een volledige tweede verdieping). De eengezinswoningen variëren in woonoppervlakte van circa 127 tot en met meer dan 139 vierkante meter. De woningen zijn compleet, inclusief keuken, tegelwerk en sanitair. Ook gelden diverse kopersopties, die de luxe en het gebruiksgemak verder kunnen vergroten. Denk aan een 2e badkamer, openslaande deuren of vergroten van de badkamer. De zolder wordt, net als de eerste twee woonlagen, behangklaar en met een afgewerkte (en verwarmde!) vloer opgeleverd. Afhankelijk van de eigen behoefte kunnen hier een werk- of slaapvertrek, berging en een wasruimte gecreëerd worden. Bij vijf hoek- en zeven rijwoningen staat het dakterras garant voor menig uurtje zonnebaden - heerlijk privé. Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats, aan alles is gedacht.  Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Kogerweelde? Meld je dan via het inschrijfformulier aan als belangstellende. Dan houden we je op de hoogte wanneer de verkoop start!

Zeer binnenkort start de verkoop van project Kogerweelde! 13 gezinswoningen in het hart van Zaanstad, aan de Breedweer in Koog aan de Zaan. Kogerweelde is kleinschalig van opzet maar groots in vooruitzichten. Door moderne technieken vanuit de ervaren aannemer Jan Snel wordt er visionair gebouwd met als grootste voordeel een heel snel bouwproces en een zeer milieuvriendelijke woning.

Verdeeld over drie woonblokken zullen zes hoek- en zeven rijwoningen van royaal eengezinsformaat worden gerealiseerd. Met vier ruime slaapkamers, die door de rechtopstaande achtergevel gemakkelijk kunnen worden uitgebreid naar maar liefst vijf of zes slaapkamers. Twaalf woningen beschikken over een fijn dakterras (en bouwnummer 13 heeft een volledige tweede verdieping).

De eengezinswoningen variëren in woonoppervlakte van circa 127 tot en met meer dan 139 vierkante meter. De woningen zijn compleet, inclusief keuken, tegelwerk en sanitair. Ook gelden diverse kopersopties, die de luxe en het gebruiksgemak verder kunnen vergroten. Denk aan een 2e badkamer, openslaande deuren of vergroten van de badkamer. De zolder wordt, net als de eerste twee woonlagen, behangklaar en met een afgewerkte (en verwarmde!) vloer opgeleverd. Afhankelijk van de eigen behoefte kunnen hier een werk- of slaapvertrek, berging en een wasruimte gecreëerd worden. Bij vijf hoek- en zeven rijwoningen staat het dakterras garant voor menig uurtje zonnebaden - heerlijk privé.

Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats, aan alles is gedacht.

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Kogerweelde? Meld je dan via het inschrijfformulier aan als belangstellende. Dan houden we je op de hoogte wanneer de verkoop start!

Meer weten over Kogerweelde

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden