Lokaal nieuws donderdag 19 maart 2020 Bron: Gouwpark

Maandag 23 maart om 12 uur sluit de inschrijving voor fase 2

Maandag aanstaande sluit de inschrijving voor plan Gouwpark in Zaandam. We merken dat het aantal inschrijvingen ook ditmaal groot is.

Wil je ook een prachtig nieuw huis op een fantastische locatie in Zaandam? Schrijf je dan snel nog in! Als je een woning toegewezen krijgt volgt een fase met informatie over het nieuwbouw huis, de hypotheek mogelijkheden en indien van toepassing de verkoop mogelijkheden voor je huidige huis.

Onze makelaars gaan je helpen om alles goed inzichtelijk te krijgen. Pas na de optieperiode beslis je definitief. Natuurlijk houden onze makelaars zich aan de aanbevelingen van de overheid rond het Covid-19 virus. Persoonlijk afspreken kan, maar hoeft zeker niet. Bij Kuijs Reinder Kakes en Bert van Vulpen is het ook mogelijk om alle contacten via telefoon of video te laten verlopen. Zodat zij jou op de manier die jij kiest optimaal kunnen helpen. En de aankoop van jouw nieuwe huis in plan Gouwpark gewoon door kan gaan.

Meer weten over Gouwpark

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden