Lokaal nieuws vrijdag 28 februari 2020 Bron: Gouwpark

Fase 2 gaat in de tweede helft van maart in verkoop!

In oktober 2019 is de verkoop van de eerste fase met woningen én de appartementen ‘Residence William’ in Gouwpark gestart. Inmiddels zijn alle woningen én is ruim 60% van de appartementen verkocht. 

Voor ons aanleiding om in maart 2020 te starten met de verkoop van de tweede (en tevens laatste) fase koopwoningen in Gouwpark.

Fase 2 bestaat straks uit 54 woningen in de volgende categorieen:

Hofwoningen (1 t/m 11)

woonoppervlakte vanaf 117 m2
eigen parkeerplaatskoopsomindicatie vanaf € 414.900 von
bekijk alvast de verkoopbrochure

Laanwoningen (13 t/m 17)

woonoppervlakte vanaf 127 m2
standaard 6 slaapkamers
koopsomindicatie vanaf € 424.900 von
bekijk alvast de verkoopbrochure

Hofwoningen (66 t/m 75 en 120 t/m 125)

woonoppervlakte vanaf 148 m2
Ruime brede woningen met eigen parkeerplaats (muv 120 t/m 125)
koopsomindicatie vanaf € 464.900 von
bekijk alvast de verkoopbrochure

Laanwoningen (18 tm 28)

woonoppervlakte vanaf 150 m2
tot wel 6 (slaap)kamers
koopsomindicatie vanaf € 474.900 von
bekijk alvast de verkoopbrochure

Herenhuizen aan de Gouw (38 t/m 48)

woonoppervlakte vanaf 174 m2
fantastische ligging aan de Gouw
twee buitenruimtes
koopsomindicatie vanaf € 559.900 von
bekijk alvast de verkoopbrochure

Woningkiezer
De komende weken zullen we de woningkiezer uitbreiden met alle definitieve verkoopinformatie (w.o. tekeningen, verkoopprijzen en overige documenten) van de woningen.

Toewijzing
Kandidaten die destijds, vóór de sluitingsdatum van 28 oktober 2019, een compleet inschrijfformulier hebben ingevuld voor een koopwoning in fase 1 krijgen straks voorrang bij de toewijzing van de woningen in fase 2. Zijn er dan nog woningen beschikbaar dan worden deze toegewezen aan nieuwe kandidaat kopers.

Verkoopbrochure
Benieuwd naar de woningen? In de verkoopbrochure van de Laan- Hofwoningen en de Herenhuizen staat alvast meer informatie over de ligging én de plattegronden van de woningen.

Wil je op de hoogte blijven?
Maak je eigen woonaccount aan en mis niets over de verkoop van fase 2. Je ontvangt met je eigen woonaccount per e-mail bericht zodra de verkoop gaat starten.

Nieuwsgierig naar uw financiële mogelijkheden of de waarde van uw eigen woning?
Bij het kopen van een nieuwe woning komen er veel zaken kijken met betrekking tot uw nieuwe hypotheek, een eventuele overbrugging en waarschijnlijk de verkoop van uw eigen woning. Om straks bij de verkoop van fase 2 Gouwpark goed voorbereid te zijn, staat ons verkoopteam voor u klaar voor een vrijblijvend advies over de verkoop van uw eigen woning en uw hypotheekmogelijkheden.

Meer weten over Gouwpark

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden