Lokaal nieuws woensdag 27 november 2019 Bron: Gouwpark

Bestemmingsplan Gouwpark is onherroepelijk geworden!

Nadat de gemeenteraad van Zaanstad op 19 september jl. Het bestemmingsplan van gouwpark unaniem heeft vastgesteld is deze nu ook onherroepelijk geworden. 

Nadat de gemeenteraad van Zaanstad op 19 september jl. Het bestemmingsplan van gouwpark unaniem heeft vastgesteld is deze nu ook onherroepelijk geworden. Na de vaststelling van het bestemmingsplan was er een periode van 6 weken waarbinnen beroep kon worden aangetekend bij de raad van state. Deze periode is verstreken en er is geen beroep ingesteld! Dat is een fantastische mijlpaal in de ontwikkeling van gouwpark.

 

Nog enkele appartementen en woningen beschikbaar.

De verkoop van de woningen en appartementen is gestart. Recent zijn wij begonnen met de verkoopgesprekken en de eerste koop- en aannemingsovereenkomsten worden getekend. Op dit moment is er nog een beperkt aantal appartementen in Residence William beschikbaar en 2 herenhuizen aan de gouw.  Bekijk de woningkiezer op de website voor de actuele beschikbaarheid van de woningen.

Meer weten over Gouwpark

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden