Lokaal nieuws woensdag 17 oktober 2018 Bron: Gouwpark

74 appartementen in Gouwpark verkocht aan Eigen Haard

VOF Gouwpark en woningcorporatie Eigen Haard hebben een intentieovereenkomst gesloten voor de verkoop van 74 appartementen in het Gouwpark te Zaandam.

Dinsdag 9 oktober 2018 tekenden de vennoten van VOF Gouwpark een intentieovereenkomst voor de verkoop van 74 sociale huurappartementen aan Woningbouwcorporatie Eigen Haard. Ter hoogte van de entree van het Zaanse nieuwbouwproject Gouwpark tekende architect Sjoerd Soeters van het bureau PPHP, een markant appartementengebouw met daarin circa 125 appartementen. Eigen Haard koopt in dat gebouw 74 appartementen bedoeld voor de sociale huur. De bouw van de appartementen is voorzien in het derde kwartaal van 2019.

Meer weten over Gouwpark

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden