Lokaal nieuws woensdag 08 maart 2023

Zaanse nieuwbouw woning en tuin. Hoe geef je een vernieuwde look aan je nieuwe tuin?

Een nieuwe nieuwbouwwoning heeft ook een bijpassende tuin nodig. Het opfrissen met nieuwe terrastegels is een snelle en eenvoudige manier om de buitenruimte een nieuwe look te geven van je nieuwe woning. Bovendien verhoogt het de waarde van je huis en maakt het de tuin veiliger en comfortabeler. Er zijn verschillende soorten terrastegels op de markt, elk met hun eigen voordelen en nadelen, dus het is belangrijk om de juiste keuze te maken voor jouw tuin. Benieuwd hoe?

 

Verschillende formaten terrastegels

Er zijn verschillende formaten terrastegels beschikbaar, van kleine tegels tot grote planken. Denk aan terrastegels 80x80, maar ook 60x80 of meer. Kleine tegels zijn geschikt voor kleinere tuinen, terwijl grote planken het beste werken voor grotere tuinen. Kleine tegels zijn ook gemakkelijker te leggen dan grote planken, maar kunnen soms slippen en vervelende voegen vertonen. Grote planken hebben minder voegen en geven een strakker uiterlijk, maar zijn moeilijker te leggen.

 

Keramische terrastegels

Keramische terrastegels zijn een populaire keuze onder tuinbezitters vanwege hun duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Ze zijn waterbestendig, krasbestendig en bestand tegen verkleuring, wat betekent dat ze jarenlang mooi blijven. Bovendien zijn keramische terrastegels gemakkelijk schoon te maken en kunnen ze worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming.

 

Hoe je je tuin een vernieuwde look kunt geven

Er zijn veel manieren om je tuin een vernieuwde look te geven en het vervangen van terrastegels is slechts één van de mogelijkheden. Hier zijn enkele andere ideeën om je tuin op te frissen:

 

• Voeg nieuwe planten en bloemen toe
 

• Verf je tuinmeubelen: hiermee kun je deze opfrissen en een nieuwe look geven
 

• Voeg verlichting toe: hiermee tover jij je tuin 's avonds en 's nachts om tot een gezellige en sfeervolle ruimte
 

• Voeg accessoires toe: met accessoires zoals kussens, plantenbakken en fonteinen kun je je tuin een gezellige en stijlvolle touch geven

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden