Lokaal nieuws dinsdag 11 oktober 2022

Weer eens binnenkijken bij Voordeeldeuren in Wormerveer

Voordeeldeuren was een van de eerste online ondernemers die zich heeft gevestigd op het industrieterrein Noorderveld in Wormerveer. Het was lastig een goede plek te vinden waarbij de bereikbaarheid voor grote vrachtwagens goed te doen is, een grote opslagplaats voor stapels deuren en toegankelijk voor consumenten om deuren te zien en te bestellen. Er rijden ondertussen 8 tot 10 bussen van Voordeeldeuren elke dag door heel Nederland.


Gemeente Zaanstand was de eerste gemeente in Nederland die besefte dat dit soort opkomende bedrijven niet in een winkelstraat zouden passen, maar ook niet vanachter de keukentafel in een woonwijk gerund kan worden zoals vele online ondernemingen. In overleg met de gemeente hebben we een mooi plan kunnen maken waar we vandaag nog steeds profijt van hebben.

Er is veel veranderd de afgelopen 22 jaar bij Voordeeldeuren. De showroom is gegroeid met vele A merken buitendeuren en binnendeuren. CanDo was de eerste deurenfabrikant die de mogelijkheden van online verkoop goed had ingeschat. Austria deuren, Svedex deuren en Weekamp volgde. Skantrae is er als laatste fabrikant bijgekomen.


In de tussentijd heeft Voordeeldeuren een eigen deurenmerk ontwikkeld. Veralux. Het beste van alle merken gecombineerd waar de andere het hebben laten liggen. Veralux maakt binnendeuren in iedere afmeting, elke uitvoering, onbeperkte glaskeuze en afgelakt in kleur naar wens. Met een gemiddelde levertijd van 4 weken en dat is razendsnel te noemen.


De werkzaamheden zijn niet alleen bij deuren gebleven, maar er zijn ook vloeren en kasten aan het assortiment toegevoegd. Met dezelfde enthousiasme en uitgebreide kennis worden consumenten ontvangen om de kwaliteit van de PVC en laminaatvloeren te kunnen zien, voelen en te testen. Er is zelfs variatie in de ondervloeren gemaakt om het verschil in geluid te ervaren bij het lopen op de vloer.


De uitstekende persoonlijke service is en blijft op een hoog niveau. Voordeeldeuren onderscheid zich door bereikbaarheid via whatsapp, chatfunctie die 7 dagen per week beschikbaar is van 9.00 tot 21.00 uur. Vakbekwame medewerkers geven het juiste advies op elke vraag. De klantwaardering is 9.3  gemiddeld gemeten over meer dan 2000 reviews. En gaat het een keer mis, wordt dat ook direct opgelost. Alleen blije klanten is het motto van Voordeeldeuren.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaanstad.

Aanmelden