Specialisten

Zaannotarissen: vertrouwde Zaanse dienstverlening, altijd in de buurt

Zaannotarissen is een full-service notariskantoor dat alle facetten van het notariële werk omvat. Een allround notariaat met specialisten op het gebied van familie- en personenrecht, ondernemingsrecht, registergoederen en projectontwikkeling. Een serviceorganisatie die vertrouwd is met adequate dienstverlening, met begrijpelijke adviezen en producten.

De naam van het kantoor is niet toevallig gekozen. “We zijn een op en top Zaanse organisatie”, zegt Vincent Bos. “Toegegeven: zelf ben ik hier niet geboren, maar ik werk hier al tientallen jaren en ken de streek op mijn duimpje. De meeste medewerkers en cliënten zijn echte Zaankanters en dat komt ook tot uiting in het karakter van onze dienstverlening: we staan nuchter in het leven en als we iets toezeggen, komen we dat gewoon na. We zijn hier geworteld en kennen onze klanten goed. Daarnaast voelen we ons sterk betrokken bij de Zaanstreek en dragen we graag ons steentje bij aan de ontwikkeling en het behoud ervan.

Fusiekantoor

Zaannotarissen is een fusiekantoor, dat in zijn huidige vorm ontstond in 2016, toen Vanderveen en Kurk & Jacobs notarissen en Edzes & Bos notariaat – notarissen die van oudsher in de Zaanstreek gevestigd zijn – samen verder gingen onder de nieuwe naam: Zaannotarissen. Het kantoor heeft drie vestigingen: in het centrum van Zaandam, langs de Zaan in Wormerveer en in de watertoren van Assendelft.

“Naast mijzelf en collega-notaris Rik Jacobs bestaat ons team momenteel uit zes kandidaat-notarissen en een groot aantal notarieel juristen en medewerkers”, aldus Vincent Bos. “Met in totaal 29 medewerkers zijn we thuis op alle notariële rechtsgebieden, van familierecht tot onroerend goed en ondernemingsrecht. Binnen de sectie onroerend goed is er ook weer een specialisatie op het terrein van projectontwikkeling en nieuwbouw.

Het zijn allemaal ervaren en servicegerichte medewerkers, met een luisterend oor en aandacht voor de klant. Dat komt onze dienstverlening alleen maar ten goede.”

Eerste indruk

Zaannotarissen hecht veel waarde aan de eerste indruk. “Net zoals bij sollicitatiegesprekken moet die eerste indruk goed zijn.”, zegt Vincent Bos daarover. “Zowel mondeling als schriftelijk streven we naar een foutloze uitstraling. Als gevolg van verdergaande automatisering, ook in ons vak, verschuift de dienstverlening steeds meer van schriftelijke communicatie per brief of email, naar online dossiers, maar we houden ook rekening met klanten die minder digitaal zijn.”

Naast de gangbare notariële arbeid – vaak voortvloeiend uit de verwijzing via makelaars, of andere financiële dienstverleners – geeft Zaannotarissen ook vaak vrijblijvende aanvullende informatie die voor de klant van belang kan zijn. “Zo vertellen we starters op de woningmarkt bijvoorbeeld over het belang van een samenlevingscontract en de fiscale en financiële voordelen die dat kan opleveren. Over dergelijke onderwerpen kunnen klanten doorgaans kosteloos een gesprek aanvragen. En over kosten gesproken: we zijn daar vooraf altijd heel duidelijk en transparant over. Voorafgaand bespreken we met de klant wat deze precies wil en leggen op basis daarvan een offerte voor.”

Bij ons label De Notarisfabriek, www.denotarisfabriek.nl, kan de klant online zelf een offerte aanvragen voor een aantal meest voorkomende werkzaamheden op het terrein van het registergoed, zoals leveringen van woningen en (over)sluiten van hypotheken.

Menselijke maat

Zaannotarissen afficheert zich voorts als ‘het notariaat met de menselijke maat’. “Daar hechten we veel waarde aan”, aldus Vincent Bos. “We zijn gewend maatwerk te leveren en zoeken in begrijpelijke taal aansluiting bij de wensen en de behoeften van de klant. Betrokken, betrouwbaar, open, klantgericht en vooral helder, met duidelijke adviezen. En we zijn, net als de gemiddelde Zaankanter, gemakkelijk te benaderen: een vast aanspreekpunt dat, indien noodzakelijk, ook buiten kantoortijden bereikbaar is. En met drie vestigingen zijn we altijd bij u in de buurt.”

U bent van harte welkom op één van onze drie kantoren in de Zaanstreek:

Wormerveer - Zaanweg 66 Zaandam - Provincialeweg 126 Assendelft - Communicatieweg Oost 12 - 9 hoog (watertoren)
Algemeen telefoonnummer: 075 - 681 80 80

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.