Specialisten

Tegeloutlet Holland, alleen de prijs is outlet

Wie kiest voor een nieuwbouwwoning, kan de indeling, sfeer en inrichting van het huis volledig zelf bepalen. Op die manier kun je er helemaal jouw droomhuis van maken, maar sta je ook voor heel veel keuzes. Welke keuken gaat het worden? Neem je een bad of een luxe inloopdouche? Welke tegels kies je in de badkamer? En wat komt er op de vloeren?

Erg leuk om mee bezig te zijn, maar het kost ook veel tijd. Hoe ideaal is het dan dat je badkamertegels, vloertegels en tuintegels voor een voordelige prijs onder één dak kunt uitzoeken? Bij Tegeloutlet Holland kan dat. Daar koop je A-kwaliteit tegels tegen een outletprijs. Je vindt er geen op=op partijen, het is alleen een outlet als het om de prijs gaat. Alle tegels zijn na te bestellen en de voorraad is oneindig.

Tegeloutlet Holland

Zeven jaar geleden begon Barry van den Berg de eerste Tegeloutlet Holland in Schagen. Daarna volgden vestigingen Purmerend, Joure, Heerhugowaard en Kaatsheuvel. Barry heeft meer dan 25 jaar ervaring in de tegelbranche. Hij weet er dan ook alles van. Zelf is Barry het gezicht van Purmerend en hij heeft ervoor gezorgd dat ervaren franchisenemers de leiding hebben over de andere filialen. Die staan voor je klaar om persoonlijk en deskundig advies te geven. Want de lage prijzen gaan zeker niet ten koste van de kwaliteit. Op de 9,3 die Tegeloutlet Holland op Klantenvertellen.nl van klanten krijgt zijn ze dan ook enorm trots.

Outletprijzen

Kwaliteit hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt Barry. “Onze vestigingen staan op B-locaties. We hebben weinig personeel en al onze tegels komen van dezelfde groothandel, waarmee we scherpe prijsafspraken hebben. Door de overheadkosten laag te houden, kunnen we onze prijzen laag houden.” De meeste tegels zijn op voorraad en zo niet, dan worden ze in 90% van de gevallen binnen vierentwintig uur geleverd. Of het nou om één vierkante meter gaat, of om duizend.

Vloerverwarming

In de meeste nieuwbouwwoningen wordt gekozen voor vloerverwarming. De voordelen zijn groot. Ten eerste heb je geen radiatoren meer in het zicht. Daarnaast is vloerverwarming een zuinige manier van verwarmen, de temperatuur is snel en makkelijk te regelen en de warmte is aangenaam (ook aan je voeten). Om een optimaal resultaat uit je vloerverwarming te halen, kun je het beste kiezen voor een keramische tegelvloer. Barry legt uit waarom. “Van alle vloeren behaal je met een tegelvloer het hoogste rendement, omdat die perfect geleidt. En dat niet alleen, tegels houden de warmte ook nog eens heel goed vast. Het verschil ten opzichte van bijvoorbeeld hout is groot. Hout neemt erg slecht warmte op en isoleert dus te goed. De huizen in Scandinavië zijn niet voor niets allemaal van hout. Ook laminaat, pvc en vloerbedekking halen een veel lager rendement dan een tegelvloer.”

Inspiratie

Het is misschien niet bij iedereen bekend dat er ook houttegels zijn, ook wel keramisch parket genoemd. Die tegels zijn zo mooi, dat ze niet van echt hout te onderscheiden zijn. En ze zijn oersterk. “Ze worden waarschijnlijk ouder dan jij”, merkt Barry op. “Tegels zijn vloeistofdicht, dus knoeien geeft geen stress. Dat is met een houten vloer wel anders. Verder hoef je nooit meer te lakken of te schuren, een tegel trekt niet krom bij een te hoge temperatuur, je krijgt geen putjes van naaldhakken en ook met huisdieren is het ideaal.”

Wil je de sfeer in de tuin laten aansluiten bij die in je woning? Dan zijn tegels de perfecte keuze. Dezelfde tegelvloer die in je woonkamer ligt, kan namelijk zonder problemen ook buiten gelegd worden, op een ondergrond van beton. Zo heb je nooit meer last van onkruid en ook verzakkingen en waterplassen behoren tot het verleden.

Vakmanschap

Je tegelvloer wordt desgewenst gelegd door een plaatselijke zzp-er. Die is persoonlijk door Barry geselecteerd, want hij wil alleen met de beste vakmensen werken. Dat geldt ook voor de elektriciens, kitters en loodgieters waarmee samengewerkt wordt. Ben je handig genoeg om het kluswerk zelf te doen? Dan kun je op de site van Tegeloutlet Holland heel veel informatie, instructiefilmpjes en tips vinden. Allemaal service, voor het beste resultaat.

Meer weten?

Breng eens bezoek aan de website of loop binnen bij Tegeloutlet Holland in Purmerend. Laat je verrassen door de enorme variatie in tegels, waarmee je iedere sfeer kunt creëren die je wilt. Barry en zijn collega’s staan je graag te woord.

Tegeloutlet Purmerend
Flevostraat 66 (500 meter vanaf de A7)
info@tegeloutletpurmerend.nl
Tel. 0299 - 633701

Zeven dagen per week geopend van 10.00 tot 16.00 uur

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.