Specialisten

BenS Makelaars: klein kantoor, groot resultaat!

In en rondom Amsterdam zijn tal van mooie nieuwbouwprojecten. Misschien heb je een bepaald project op het oog of ben je zelfs al een stapje verder en zijn er concrete stappen ondernomen. Een mooi vooruitzicht, een nieuw huis dat aan al jouw wensen voldoet. Maar daar kun je je pas echt op richten als je huidige woning voor een goede prijs verkocht is. Dat vraagt in de markt van dit moment om een strategische aanpak en daarvoor ben je bij BenS Makelaars in Amsterdam aan het juiste adres.

BenS Makelaars

Bas Slop en Esther Bochem, beide makelaar en taxateur, kennen elkaar al sinds 1995 toen ze collega’s waren bij een groot, gerenommeerd makelaarskantoor in Amsterdam Noord. Na een aantal jaren scheidden hun wegen, maar in 2005 gingen ze opnieuw samenwerken en werden het gezicht van BenS Makelaars. Assistent-makelaar Samantha en commercieel medewerker binnendienst Amarenske maken het team compleet.

Een klein kantoor dus, in het grote Amsterdam. Dat gegeven ziet Bas vooral als een pluspunt. “Het voordeel is dat we alle klanten kennen. Daardoor kunnen we hele persoonlijke aandacht geven. We hebben veel vaste klanten en dat zegt eigenlijk genoeg.” Een klantscore van 9,2 op Funda bevestigt dat. Een kleine greep uit de reviews: “Prima verkoopresultaat, goede begeleiding van a tot z, menselijke benadering, oplossingsgericht, kundig en flexibel”.

Verkoopmakelaar

De huidige schaarste op de Amsterdamse huizenmarkt heeft een positieve invloed op de verkoopbaarheid van je woning. Maar je wilt je huis niet alleen snel verkopen, maar ook voor de beste prijs. Bij BenS Makelaars weten ze als geen ander hoe ze je daarbij moeten begeleiden en ze komen bij je thuis om het hele proces met je door te nemen. Dat begint bij het vaststellen van de juiste verkoopprijs. Die moet niet te hoog zijn, maar ook niet te laag. Dat steekt heel nauw en vraagt om een goede strategie. “Er is ervaring en gevoel voor de woningmarkt voor nodig,” aldus Bas. “Wij houden die steeds veranderende markt goed in de gaten en zorgen ervoor dat je huis voor de juiste prijs te koop wordt gezet.”

Daarna moet je woning onder de aandacht worden gebracht bij potentiële kopers. Een sterke presentatie op Funda en andere sites is daarbij onmisbaar. “We werken samen met een professionele fotograaf, die naast foto’s ook een digitale plattegrond maakt en een meetrapport opstelt,” vertelt Bas. “Verder ontbreekt ook een gedegen promotie op social media natuurlijk niet.” De bezichtigingen die volgen, worden door Bas of Esther begeleid. “Verspreid over meerdere dagen zijn er verschillende tijdslots waarin belangstellenden de woning kunnen bekijken. Op die manier zit er voor iedereen wel een geschikt moment bij en bereik je een grote groep mensen.”

Als je huis eenmaal verkocht is, handelt BenS Makelaars alle juridische zaken voor je af. Koopakte, leveringsakte en hypotheekakte worden gecontroleerd en er is begeleiding bij de inspectie, de notaris en de sleuteloverdracht.

Verhuur

In plaats van je huis te koop aan te bieden, kun je er ook doelbewust voor kiezen om het te gaan verhuren. Bijvoorbeeld omdat je het wilt aanhouden als beleggingspand. In dat geval is het vinden van een betrouwbare huurder enorm belangrijk. Expats zoeken vaak een huurwoning voor de tijd dat ze in Nederland werken en vormen dan ook een geschikte doelgroep. BenS Makelaars is vlakbij de Zuidas gevestigd, in een gebied met veel internationale bedrijven. Het makelaarskantoor kan op het gebied van verhuur dan ook veel voor je betekenen. Iedere potentiële huurder wordt eerst uitgebreid gescreend en er vindt altijd een financiële check plaats. Als er een passende huurder is gevonden, volgt er een contactmoment met jou als eigenaar. Kan de huurder op jouw goedkeuring rekenen, dan zorgt BenS Makelaars dat er een huurcontract wordt opgesteld.

Aankoopmakelaar

Soms lukt het niet om je droomhuis in een nieuwbouwproject te vinden. Of er zijn teveel gegadigden en je wordt uitgeloot voor de kavel die je graag wilde. Dan kan het zijn dat je uiteindelijk toch gaat voor de aankoop van een bestaande woning. Natuurlijk wil je dan niet weer achter het net vissen. Door BenS Makelaars in te schakelen, ben je als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. Daarnaast kennen Bas en Esther Amsterdam op hun duimpje en kunnen ze gericht met je meedenken.

Meer weten?

Neem dan contact op of loop gewoon even binnen. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

BenS Makelaars
Hoofddorpplein 41
1059 CW Amsterdam
020-3880066
info@bensmakelaars.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.